Skræddersyede jakkesæt i Vejle ved Sjölin

Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasningsgaranti og garanterer altid service i øjenhøjde.

Book en tid til en uforpligtende opmålning

Velkommen til Sjölin Vejle

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot.
Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999,-. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte jakkesæt

Konceptet

Book en tid online
3 minutter

Design & opmåling
1 time

Skræddersyning
6 - 8 uger

Tilpasning
30 minutter
Det siger vores kunder
Kvalitet, Professionalisme, Svartid
Jeg har været ambassadør på mit ret lille gymnasium, og jeg må sige, at der ikke en finger at sætte på oplevelsen, jeg har haft med Sjölin(Suitsforyou) og isærdeleshed med Rasmus Dahlquist lederen af Odense afdelingen igennem forløbet. - Man bliver mødt af en professionalisme…
Anders Ole Koefoed
Jeg vil anbefale Sjölin til hver en tid
Jeg vil anbefale dette sted til hver en tid. Rigtig godt sted at handle! God vejledning, god service, pasformen bliver matchet til den individuelle køber, så alt sidder lige som det skal! Mit jakkesæt var udover dette også klar til levering på ingen tid! Patrick…
Morten Madsen
Fantastisk pasform og fremragende service
Jeg har fået lavet et skræddersyet jakkesæt ved Sjölin og kunne ikke være mere tilfreds! Fik en fantastisk service af nogle virkelig prof gutter. Man kunne tydelig mærke at de vidste hvad de lavede. Kan ikke andet end at anbefale dette sted ! 1000 stjerner…
Atakan Kekec
God service og opdatering hele vejen igennem
Rigtig god oplevelse, med rigtig god service og et fremragende produkt. Hurtig og effektiv service, hvor tingene kom til tiden og præcis som det skulle være.
Aske Nygaard

Vejle

I Vestergade nr. 15B som, er den del af Vejles latiner kvarter ligger Sjölin Vejle. I nogle helt ny indrette lokaler står Chris Birkholm og Chris Levinsen står altid klar til at give dig/jer den absolutte bedste betjening.

Her kan du i ro og mag med, yderst kyndig vejledning vælge imellem mere end 100 forskellige metervare så, du kan finde frem til det helt rigtige udseende på dit næste målsyet jakkesæt.

Om det er til fest, arbejde, konfirmation eller bryllup, så har vi altid en løsning til dig. Vores store erfaring med at lave drømmesættet giver dig tryghed for, at vi hjælper dig med stil og snit og derved sikrer, at du bliver fuldt tilfreds. Alt sammen til priser der er til at forstå.

Derfor skal du vælge et jakkesæt fra Sjölin

Hvis du har et ønske om at købe et jakkesæt, er dine muligheder mange. Vil du være sikker på, at det lever op til dine krav og passer til dine mål, skal du få lavet et skræddersyet jakkesæt Vejle hos Sjölin. Det sikrer nemlig begge dele.

Når du får lavet et jakkesæt hos Sjölin, er det dig, der er herre over, hvordan det skal tage sig ud. Du kan selv vælge metervare, knapper, snit og flere andre detaljer. Hertil bliver det lavet med afsæt i dine mål, hvilket garanterer, at det vil sidde perfekt på dig.

 

Vi har plads hvis du kommer alene, har kammeraterne med eller hvis du og din “bestman” skal have sættet til den helt specielle dag. Ønsker i at komme en større gruppe har vi også pladsen til det. Vi skaber stemningen og byder på kaffe eller andet godt til ganen fra vores bar.

Vi skaber den fede oplevelse og guider jer igennem gentlemandens ABC

Book tid til en opmåling online, eller ring på 42530805 - vi har åben mandag til lørdag.

Vi glæder os til at se dig!

Vores kollektioner

Classic
Den klassiske løsning

Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 2.999 - 3.999,- Book en tid
Premium
Den gode løsning

I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 3.999 - 4.999,- Book en tid
Signature
Den luksuriøse løsning

I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 4.999 - 5.999,- Book en tid
Private
Den unikke løsning

I Private kollektionen finder du vores mest eksklusive metervarer. Spændende og unikke mønstre og farver, og de dyreste vævninger.

Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.

Vi har desuden lagt vægt på at finde de fineste, rene uld til det klassiske, tidsløse jakkesæt som aldrig vil gå af mode men der samtidig giver lidt kant – det perfekte valg til f.eks. en klassisk smoking. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 5.999 - 6.999,- Book en tid

Showroomet i Vejle

Vejle
Vestergade 15B, 7100 Vejle

Chris Levinsen
Chris Levinsen
T: 4253 0805
E: chris@sjolin.dk
Chris Birkholm
Chris Birkholm
T: 50447855
E: cb@sjolin.dk
Book en tid