Velkommen til Sjölin Randers

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Helt enestående service

  Har netop hentet mit 3 sæt. Igen er servicen helt i top. Sættet sidder igen perfekt. De er og bliver min eneste leverandør af habitter. Personalet er yderst kompetente til at hjælpe med at sammensætte farver, stof og stil. Man går derfra efter opmåling med…

  Jesper West Lienhøft

 • Fantastisk service

  Fantastisk service! Jeg var med en ven inde, som havde bestilt et jakkesæt. Vi blev taget godt imod med et glas whiskey i sofaen. Bedre betjening skal man lede længe efter.

  Mikkel Kerzel

 • Jeg vil anbefale Sjölin til hver en tid

  Jeg vil anbefale dette sted til hver en tid. Rigtig godt sted at handle! God vejledning, god service, pasformen bliver matchet til den individuelle køber, så alt sidder lige som det skal! Mit jakkesæt var udover dette også klar til levering på ingen tid! Patrick…

  Morten Madsen

 • Du finder ikke bedre produkttil prisen

  Der kommer ikke meget bedre service, produktet er lækkert og prisen er iorden

  Viktor Lai

Randers

I vores showroom i Randers på Houmeden 3 står vores engagerede opmålere klar til at hjælpe dig med at stå skarpere end en solstråle i dit personlige, målsyede jakkesæt. 

 

Sæt dig til rette i vores bløde sofa, og bliv præsenteret for flere end 120 metervarer – lige fra vinrød og skovgrøn til Prince of Wales-tern. Der er noget for enhver smag, så du også kan finde din favorit blandt vores udvalg.

Design selv dit personlige jakkesæt

Når du besøger herretøjsbutikker med jakkesæt, finder du stangvarer, der allerede er designet på forhånd. Hos Sjölin finder du ingen stangvarer – kun personligt målsyet tøj. 

Det betyder, at du selv designer dit jakkesæt eller din skjorte fra bunden ud fra dine ønsker og behov. Det gælder lige fra farve og stof til snit og detaljer. 

Skal du være ekstra velklædt til hverdag eller en særlig begivenhed, skal designet være i orden. Det skal være lækkert at kigge på, men det skal også være lækkert at have på. 

Vi måler dig fra ende til anden med hele 23 mål. På den måde er vi sikre på, at du får præcis det jakkesæt, der bedst komplementerer din krop. Både når det gælder design, fit og komfort. 

Skal du holde bryllup? Eller vil du bare gerne være godt og lækkert klædt på på job? Inviter gerne dine bestmen eller kolleger med ind til en hyggelig dag, hvor I alle har mulighed for at designe jeres unikke jakkesæt – altid under kyndig vejledning fra os. 

Book din tid online, eller giv os et kald på 3150 0571, hvis du vil stå knivskarpt i et skræddersyet jakkesæt. 

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger. Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK