Udvalgte produkter fra Absolute

1 af 3

Er du interesseret?

Er du interesseret i at lære mere om Sjölin og vores produkter? Eller ønsker du at booke en tid til opmåling, så kan du booke en tid i en butik nær dig, ved at klikke på knappen herunder.

Vi har over 120 metervarer fordelt i, i alt 5 bøger i forskellige prisklasser.

 • Book en tid online

  3 minutter

 • Design & opmåling

  1 time

 • Skræddersyning

  6-8 uger

 • Tilpasning

  30 minutter

1 af 4

Det siger vores kunder:

Skræddersyede jakkesæt

Din krop og et Sjölin-jakkesæt har én ting til fælles: Begge er unikke. Hos Sjölin laver vi målsyede jakkesæt til alle mænd ud fra den overbevisning, at du bærer et jakkesæt flottest og mest komfortabelt, når det er syet præcist til dig og din krop.  

Vælg mellem vores fem forskellige kollektioner, der byder på flere end 120 metervarer. Her på siden finder du et lille udsnit af vores store udvalg. 

Derfor bør du få dit jakkesæt skræddersyet

Med et skræddersyet jakkesæt eller habit får du tøj, der er nøje tilpasset din krop. Et målsyet jakkesæt tager udgangspunkt i dine mål – og på den måde er du sikker på, at snit, komfort og pasform sidder lige i skabet. 

Dit jakkesæt bliver syet efter et unikt mønster, tegnet fra bunden ud fra dine mål. Derfor er dit jakkesæt one-of-a-kind – præcis som dig. 

Udover en pasform, der passer perfekt til dig, har du også indflydelse på selv små detaljer på dit jakkesæt. Det betyder, at det bliver lige efter dine ønsker til design og stil. 

Hvad koster et skræddersyet jakkesæt?

Der er ikke noget entydigt svar på, hvor meget et skræddersyet jakkesæt koster. Det afhænger af kvalitet, metervarer og andre detaljer. Alle vores priser hos Sjölin fremgår dog her på siden.

Får du lavet et jakkesæt hos Sjölin, vil det koste mellem 2.999 kr. og 7.999 kr. Den endelige pris afhænger af, hvilke krav du stiller til jakkesættet.

Desværre tilbyder vi ikke, at du kan få lavet et skræddersyet jakkesæt online. Ønsker du, at Sjölin skal stå for dit nye jakkesæt, bliver du nødt til at besøge et af vores showrooms, så vores professionelle opmålere kan måle dig præcist ud fra vores standarder. 

Det sikrer dig, at dit jakkesæt føles som en drøm at bære.

Du kan booke en uforpligtende opmåling i et showroom nær dig lige her – vi har showrooms i hele landet. Har du brug for at kontakte dit lokale showroom, kan du finde alle kontaktoplysninger her.