Velkommen til Sjölin Silkeborg

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Nemt, enkelt og ligetil

  Var inde til opmåling, hvor jeg blev guidet igennem hele processen af et super personale - herefter gik der 5 uger, hvorefter jeg kom til noget fitting. Der var lidt småting der skulle ændres, hvilket de havde informeret om ved opmålingen, da det var min…

  Simon

 • Super god service da jeg skulle have…

  Super god service da jeg skulle have bryllups suit. Man føler sig i gode proffessionelle hænder hos Sjölin.

  Andreas Schjorring Jorgensen

 • 10/10

  Vi bestilte 4 jakkesæt, og da de ankom passede alle 4 perfekt - Kan stærkt anbefale at benytte sig af Sjölin hvis man skal bruge et skræddersyet jakkesæt.

  Miclas Storm

 • I trygge hænder

  Følte mig i trygge hænder fra start til slut og alle mine spørgsmål/bekymringer blev besvaret til UG - og der var sikkert nogle dumme nogle, for jeg ved absolut intet om opmåling og diverse stoftyper. Slutproduktet var mere end gennemført og nu her 3 måneder…

  Anders Engelstad

Silkeborg

Mangler du et skræddersyet jakkesæt i nærheden af Silkeborg? I vores showroom hos Sjölin i Silkeborg kan du booke en tid til at vælge alt fra metervarer til snit og design. 

 

Vi brygger en god kaffe, hvis vi selv skal sige det. Og den er du altid velkommen til at teste, når vi byder dig indenfor hos os til en uforpligtende opmåling til et skræddersyet jakkesæt eller skjorte, der sidder som en drøm på dig.

Få skræddersyet hjælp til målsyet tøj i Silkeborg

Vores opmålere er ferme med et målebånd. Og de måler dig fra top til tå, så du kan være sikker på, at tøjet passer præcis til din krop. Hos os får du ingen stangvarer, kun personligt tilpassede jakkesæt og skjorter syet fra bunden ud fra dit eget unikke mønster. Det sikrer en komfort helt i top. 

Ud fra vores 120 metervarer kan du frit vælge, hvordan kvaliteten skal være på dit jakkesæt. Du vælger også selv andre detaljer som snit og pasform. Altid med os på sidelinjen til at guide dig ud fra vores årelange erfaring. 

Vi ser det som et fælles projekt at skabe dit personlige jakkesæt, som ikke bare smyger sig om din krop, men som vil være en kær følgesvend de næste mange år. 

Når dit jakkesæt er færdigsyet hos de bedste skræddere, som vi samarbejder med i Polen, kommer du ind til en fitting. Her har du mulighed for at tjekke, om noget skal rettes yderligere til. Er der det, får du det gjort gratis hos lokale skræddere i området. 

Under fittingen hjælper vi dig også i mål med dit outfit. Lige fra slips, butterfly, sko og bælte. 

Kig indenfor hos os i Nygade 34A st. th og bliv vel klædt på.

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.

  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK