Velkommen til Sjölin Kolding

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Helt enestående service

  Har netop hentet mit 3 sæt. Igen er servicen helt i top. Sættet sidder igen perfekt. De er og bliver min eneste leverandør af habitter. Personalet er yderst kompetente til at hjælpe med at sammensætte farver, stof og stil. Man går derfra efter opmåling med…

  Jesper West Lienhøft

 • Glimrende service og ovenud tilfredshed

  Lige fra første møde til vi afhentede vores to jakkesæt har alt været helt i top. Der blev virkelig taget hånd om en via personlig betjening hvor der blev taget sig tiden til at finde det rette, og man følte at man var i sikre…

  Søren Andersen

 • Jeg vil anbefale Sjölin til hver en tid

  Jeg vil anbefale dette sted til hver en tid. Rigtig godt sted at handle! God vejledning, god service, pasformen bliver matchet til den individuelle køber, så alt sidder lige som det skal! Mit jakkesæt var udover dette også klar til levering på ingen tid! Patrick…

  Morten Madsen

 • Kvalitet, Professionalisme, Svartid

  Jeg har været ambassadør på mit ret lille gymnasium, og jeg må sige, at der ikke en finger at sætte på oplevelsen, jeg har haft med Sjölin(Suitsforyou) og isærdeleshed med Rasmus Dahlquist lederen af Odense afdelingen igennem forløbet. - Man bliver mødt af en professionalisme…

  Anders Ole Koefoed

Kolding

I hjertet af Kolding og for enden af byens historiske gågade finder du Sjölin Kolding. Byens hyggeligste og fremmeste herretøjsbutik. Hos Sjölin i Kolding møder du Nicklas Hahn, som altid står klar til at byde dig på en kop kaffe eller andet godt til ganen.

Du kan glæde dig til at blive taget imod af en jakkesæt-ekspert, som altid deler gavmildt ud af gode råd og vejledning, så du får det rigtige jakkesæt præcis til dig. Naturligvis til priser så knivskarpe som dit jakkesæt. 

Alt laves på individuelle mål, så du kan være tryg ved, at du kommer derfra med et jakkesæt, hvor både komfort og design er i top. 

Vi inviterer på en times hygge, hvor vi sammen fletter rammerne om dit drømmejakkesæt. Her går vi i dybden med alle konstruktionsmulighederne, og i fællesskab vælger vi stof, knapper og alle andre detaljer, der skaber dit personlige sæt. 

Når du besøger os, har du altid fri adgang til vores nymalede og friskbryggede kaffe, så det bliver en rolig og afslappende oplevelse at skabe dit unikke jakkesæt.

Derfor bør du få dit jakkesæt skræddersyet

Vælger du at få lavet et målsyet jakkesæt hos Sjölin, er det dig, der bestemmer designet. Du kan vælge mellem et hav af designmuligheder, stofkvaliteter, farver og snit. 

Derfor er du sikker på at få et jakkesæt, der passer til dine ønsker og behov. 

Efter 6-8 uger er tøjet klar, og du bliver inviteret ind til os igen. Her sikrer vi os, at alt sidder præcis, som du ønsker. 

Hvis ikke snit og pasform matcher din krop – og dit hoveds forventninger – samarbejder vi med dygtige lokale skrædder, selvfølgelig på vores regning. Det kalder vi tilpasningsgaranti – din sikkerhed for at jakkesættet passer på din krop som nål og tråd. 

Vi har desuden god plads at boltre os på. Så inviter gerne herreklubben, svigerfar, kolleger eller venner med ind til en dag, hvor I forkæler jer selv med et skræddersyet jakkesæt i høj kvalitet. Har I særlige ønsker, går vi altid de ekstra skridt for at imødekomme dem.

Book en tid til opmåling her på hjemmesiden, eller ring på telefon 2253 6048.

Vi glæder os til at se dig.

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK