Hør Sophus fortælle om, hvordan processen foregår:

 • Nemt og smertefrit

  Når du vil have et jakkesæt, der er syet lige efter din krop og dit hoved, kræver det få enkle trin. Dem tager vi dig igennem her, så du ved præcis, hvordan du kommer fra idé til dit ønskede produkt.

 • Book en uforpligtende opmåling

  Du booker en tid til opmåling i en af vores 16 showrooms. Det er både uforpligtende og gratis.

  - 3 minutter

 • Showrooms & design

  Du kommer til din aftalte tid i vores showroom. Med vores mangeårige erfaring står vi klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde det jakkesæt, der opfylder dine ønsker og behov – og som gør det til en sand fornøjelse at have på, hvad end det er til hverdag, bryllup eller en anden anledning.

  Farve & Stof

  Først viser vi dig vores mere end 120 forskellige metervarer. Er du til en klassisk mørkeblå, varm bordeaux eller spraglede tern? Skal dit jakkesæt være i en grov eller fin tekstur? Mulighederne for farver og stofkvaliteter er mange, og der er noget til enhver smag.

  Design & Snit

  Skal din jakke være dobbeltradet? Og vil du have dobbeltslids? Der er meget at tage stilling til, når du skal vælge snit og design. Vi er med dig gennem hele processen og giver dig rådgivning på baggrund af dine behov og din personlige smag.

  Opmåling & Fit

  Nu finder vi vores vigtigste redskab frem: målebåndet. Vi måler dig på kryds og tværs med 23 forskellige mål, for at du er sikker på, at jakkesættet bliver syet præcis til din krop. Under opmålingen tager vi højde for det fit, som passer bedst til dig.

  - Ca. 1 time

 • Opsyning af dit personlige produkt

  Under opmålingen noterer vi alle dine ønsker og mål ned – dem sender vi afsted til vores dygtige europæiske tegnere og skræddere. Inden for 6-8 uger har vores tegner lavet dit unikke jakkesæt-mønster, som skrædderne forvandler til dit personlige jakkesæt. 

  Vi giver dig besked om, at dit jakkesæt er klar. 

   

  - Ca. 6 - 8 uger

 • Tilpasning & tilpasningsgaranti

  Når du kommer tilbage i vores showroom for at hente dit skræddersyede jakkesæt, prøver du det på. På den måde er du garanteret, at sættet lever op til vores høje krav til kvalitet, og at det matcher det design og snit, du ønsker. 

   

  Er bukserne en anelse for lange, eller er der andet, der skal rettes til? Det får du naturligvis gjort uden beregning. Hos os kan du nyde godt af tilpasningsgaranti ved lokale skræddere. Det sikrer, at dit jakkesæt spiller lige efter din krop – og dit hoved.  

   

  Så er du klar til at smide dit nye jakkesæt på og stå skarpt og velklædt til dit kommende arrangement. 

   

  - Ca. 30 minutter