Velkommen til Sjölin Kgs. Lyngby

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • 10/10

  Vi bestilte 4 jakkesæt, og da de ankom passede alle 4 perfekt - Kan stærkt anbefale at benytte sig af Sjölin hvis man skal bruge et skræddersyet jakkesæt.

  Miclas Storm

 • God service og opdatering hele vejen igennem

  Rigtig god oplevelse, med rigtig god service og et fremragende produkt. Hurtig og effektiv service, hvor tingene kom til tiden og præcis som det skulle være.

  Aske Nygaard

 • Fantastisk pasform og fremragende service

  Jeg har fået lavet et skræddersyet jakkesæt ved Sjölin og kunne ikke være mere tilfreds! Fik en fantastisk service af nogle virkelig prof gutter. Man kunne tydelig mærke at de vidste hvad de lavede. Kan ikke andet end at anbefale dette sted ! 1000 stjerner…

  Atakan Kekec

 • Klasse jakkesæt

  Klasse jakkesæt, god kvalitet og super kundebehandling. Kan varmt anbefale alle at købe jakkesæt ved Sjölin.

  Christian Hechmann

Showroomet i Kgs. Lyngby

På et hyggeligt lille butikstorv finder du Sjölin Kgs. Lyngby, der breder sig over et inspirationsunivers på 70 m2. Her har du rig mulighed for at lade dig inspirere til dit skræddersyede jakkesæt. 

I vores showroom i Kgs. Lyngby står Simon klar til at tage imod dig med sin brede erfaring som opmåler og skarpe blik for klassisk herremode.

Skræddersyede jakkesæt til alle slags mænd

Vi sætter altid en ære i at møde alle vores kunder med åbne arme og et positivt sind – på den måde skaber vores relation de bedste betingelser for en god oplevelse og et perfekt resultat. Hos Sjölin får du målsyet tøj, uanset hvordan din krop ser ud. Her er målsyet tøj til alle slags mænd – slanke som kraftige, høje som lave. 

Simon spænder målebåndet ud 23 gange fra top til tå. Og dine personlige mål bliver omdannet til dit unikke sy-mønster, som er udgangspunktet for en pasform, du ikke troede fandtes, hvis du ikke før har prøvet et skræddersyet jakkesæt. 

Sammen finder vi frem til den metervare, det snit og design, du ønsker skal danne rammerne om dit personlige jakkesæt. De små detaljer gør den store helhed, og derfor får du også vores hjælp til at sætte dit outfit lige i skabet. 

Du bliver tilbudt en fitting – her finpudser vi snit, fit og pasform på dit jakkesæt. Og vi fuldender dit look med slips, bælte, sko og andet tilbehør, der tilfører den sidste stilfulde finish. 

Kom alene eller tag din far, dine venner eller kolleger med til en dag, hvor I alle bliver forvandlet til sande gentlemen. Ring på telefon 2252 0620 eller book online, hvis du ønsker en uforpligtende opmåling. 

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  - Den særlige løsning -

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  - Den unikke løsning -

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK