Jakkesæt til Bryllup

Få rabat med dine bestmen

Tag din bestman, svigerfar eller bryllupsgæster under armen og gør det til en endnu hyggeligere oplevelse at få styr på det perfekte jakkesæt til bryllup. Hos Sjölin danner vi rammerne om en god eftermiddag i jakkesættets tegn, så du og dine gæster bliver klædt skarpt på til den store dag. 

Hyggen er skruet i vejret, og I får lidt godt til ganen, mens vi rådgiver og vejleder jer ud fra jeres individuelle ønsker og behov. Kommer I tre eller flere, får I hver især 500 kroners rabat på jeres målsyede jakkesæt. 

Bryllupsklokkerne ringer – den store dag er kommet. Du venter forventningsfuldt på, at din udkårne kommer gående op til dig, så I kan smelte sammen som ægtefæller. Et bryllup er en magisk begivenhed, som du for evigt vil mindes. 

Det stiller derfor også høje krav til dit outfit, hvad enten du skal giftes i en kirke, på en båd, under sydens palmer eller noget helt andet. Du skal stå knivskarpt på din bryllupsdag. 

Hos Sjölin fremtryller vi et skræddersyet bryllupsjakkesæt, der matcher dine ønsker til farver, snit, design og pasform ned til mindste søm – og som får dig til at stråle på dine bryllupsbilleder.  

Lookbooks

Vi har over 120 metervarer, fordelt i 5 forskellige bøger. Klik ind under en af vores lookbooks for at læse mere omkring vores produkter, eller for at booke en tid til opmåling i en Sjölin butik nær dig.

Målsyet jakkesæt til brudgom - komfort på den store dag

En jakke, der strammer over skuldrene, eller et par bukser, der gnaver i lysken. Måske har du før båret et jakkesæt, der ikke sad, som det skulle? På din bryllupsdag skal dit jakkesæt sidde som en drøm. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. 

Når du kommer til os, får du et skræddersyet jakkesæt ned til mindste detalje. Vi måler dig på kryds og tværs – ud fra det får du lavet et specielt mønster til dit jakkesæt. På den måde kan du være sikker på, at jakkesættet passer præcis til din krop. 

Under opmålingen tager vi også højde for, hvilket snit du ønsker. Vores jakkesæt og din krop har én ting til fælles: De er begge unikke. 

Et skræddersyet og personligt jakkesæt til dit bryllup sidder perfekt, så du føler dig godt tilpas og kun skal fokusere på at suge alle oplevelser til dig og nyde dagen til fulde. 

Design efter dit hoved og krop - fra inderst til yderst

Nøddebrun, vinrød eller skovgrøn – der er mange muligheder for at få et skræddersyet jakkesæt, der adskiller sig fra dine gæsters. Hos Sjölin kan du vælge mellem flere end 120 forskellige metervarer, så der er noget for enhver smag. Uanset om du er til klassisk sort, mørkeblå, eller du ønsker en mere dristig farve. 

Lige fra inderst til yderst bliver dit jakkesæt unikt. Ikke nok med at målene kun passer til din krop, du kan også få broderet personlige detaljer som eksempelvis bryllupsdatoen i jakkens for. 

Vil du have en metervare med struktur, eller ønsker du i stedet en glat variant? Valget er dit, men hos os får du altid del i vores årelange erfaring og ekspertise. 

Vi har klædt et hav af brudgomme i stilfulde jakkesæt gennem årene, og vi kan også hjælpe dig med at finde lige det design og snit, der matcher dit hoveds ønsker ­– og ikke mindst din krops.   

Stå skarpt fra top til tå

Du har valgt en fed farve, og dit jakkesæt sidder, som det skal. Men du mangler den sidste finish, der samler hele dit outfit. Hos Sjölin klæder vi dig på fra top til tå, så det hele spiller sammen på fineste vis, uanset om du er brudgom eller gæst. 

Giv dit jakkesæt ekstra kant med en blomstret butterfly eller sæt et cool farvet slips til. Match med manchetknapper, bælte og sko – det er de små detaljer, der samler det til et gennemført hele.