Velkommen til Sjölin Horsens

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Kvalitet, Professionalisme, Svartid

  Jeg har været ambassadør på mit ret lille gymnasium, og jeg må sige, at der ikke en finger at sætte på oplevelsen, jeg har haft med Sjölin(Suitsforyou) og isærdeleshed med Rasmus Dahlquist lederen af Odense afdelingen igennem forløbet. - Man bliver mødt af en professionalisme…

  Anders Ole Koefoed

 • Kan kun anbefale Sjölin

  Kan kun anbefale Sjölin, fantastisk kvalitet og ikke mindst den fremragende service, man får der inde. De er nogle rigtigt søde og flinke ansatte der hjælper dig på vej til det perfekte jakkesæt.

  Jonas Sejr

 • Klasse serive

  Klasse service man får inde hos Sjölin Odense! Det er absolut pengene værd at give lidt ekstra penge for en skræddersyet jakkesæt hos dem! De hjælper med sammensætning af stof, mønster og farve som passer til lige netop dig og opmåling sidder lige i skabet,…

  Rolf Frandsen

 • Klasse jakkesæt

  Klasse jakkesæt, god kvalitet og super kundebehandling. Kan varmt anbefale alle at købe jakkesæt ved Sjölin.

  Christian Hechmann

Horsens

På Borgergade 5 - finder du Sjölin Horsens showroom. Vi står altid klar til at give gode råd og vejledning 7 dage om ugen. Vi har også åbent ud over normale åbningstider hvis dit behov er efter det.

Vi har altid mere end 100 forskellige metervarer at vælge imellem og vi hjælper selvfølgelig med valg af det helt rigtige jakkesæt, og naturligvis altid til knivskarpe priser som er til at forstå. Alt laves på mål, så du kan være helt sikker på, at du kommer herfra med et sæt tøj som både sidder godt og er behageligt at gå i.

Vi står altid klar til at guide dig igennem jakkesættets ABC med uprætentiøs og reel rådgivning. Service og den gode stemning er selvfølgelig i højsædet.

Lad os skabe det jakkesæt, du altid har drømt om

Hvis du har et ønske om at få lavet et skræddersyet jakkesæt Horsens, er du havnet det helt rette sted. Hos Sjölin er vi nemlig specialister i målsyede jakkesæt, hvorfor vi kan garantere, at vi også kan hjælpe dig med at realisere dine ønsker.

Hvis du bor i Horsens eller omegn, skal du derfor ikke tøve med at lægge vejen forbi vores showroom Borgergade 5. Her kan du nemlig få hjælp til at skabe et jakkesæt, der i dine øjne er intet mindre perfekt – vi sætter nemlig en ære i, at alle vores kunder er tilfredse.

 

Vi har desuden rigtig god plads til at kunne byde større selskaber velkommen, så hvis kammarterne, herreklubben, svigerfar eller kontoret trænger til at få opdateret garderoben.

Har I særlige ønsker, går vi altid langt for at imødekomme jer. Vi tager gerne ud og besøger jeres virksomhed, skole eller i privaten.

Book en tid til opmåling her på hjemmesiden, eller ring på tlf. 20632145.
Vi glæder os til at se dig.

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: 2.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: 4.199 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: 5.399 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: 6.599 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: 7.999 DKK