Udvalgte produkter fra Premium

1 af 3

Er du interesseret?

Er du interesseret i at lære mere om Sjölin og vores produkter? Eller ønsker du at booke en tid til opmåling, så kan du booke en tid i en butik nær dig, ved at klikke på knappen herunder.

Vi har over 120 metervarer fordelt i, i alt 5 bøger i forskellige prisklasser.

 • Book en tid online

  3 minutter

 • Design & opmåling

  1 time

 • Skræddersyning

  6-8 uger

 • Tilpasning

  30 minutter

1 af 4

Det siger vores kunder:

Skræddersyede jakkesæt

Din krop og et Sjölin-jakkesæt har én ting til fælles: Begge er unikke. Hos Sjölin laver vi målsyede jakkesæt til alle mænd ud fra den overbevisning, at du bærer et jakkesæt flottest og mest komfortabelt, når det er syet præcist til dig og din krop.  

Vælg mellem vores fem forskellige kollektioner, der byder på flere end 120 metervarer. Her på siden finder du et lille udsnit af vores store udvalg. 

Derfor bør du få dit jakkesæt skræddersyet

Med et skræddersyet jakkesæt eller habit får du tøj, der er nøje tilpasset din krop. Et målsyet jakkesæt tager udgangspunkt i dine mål – og på den måde er du sikker på, at snit, komfort og pasform sidder lige i skabet. 

Dit jakkesæt bliver syet efter et unikt mønster, tegnet fra bunden ud fra dine mål. Derfor er dit jakkesæt one-of-a-kind – præcis som dig. 

Udover en pasform, der passer perfekt til dig, har du også indflydelse på selv små detaljer på dit jakkesæt. Det betyder, at det bliver lige efter dine ønsker til design og stil. 

Hvad koster et skræddersyet jakkesæt?

Der er ikke noget entydigt svar på, hvor meget et skræddersyet jakkesæt koster. Det afhænger af kvalitet, metervarer og andre detaljer. Alle vores priser hos Sjölin fremgår dog her på siden.

Får du lavet et jakkesæt hos Sjölin, vil det koste mellem 2.999 kr. og 7.999 kr. Den endelige pris afhænger af, hvilke krav du stiller til jakkesættet.

Desværre tilbyder vi ikke, at du kan få lavet et skræddersyet jakkesæt online. Ønsker du, at Sjölin skal stå for dit nye jakkesæt, bliver du nødt til at besøge et af vores showrooms, så vores professionelle opmålere kan måle dig præcist ud fra vores standarder. 

Det sikrer dig, at dit jakkesæt føles som en drøm at bære.

Du kan booke en uforpligtende opmåling i et showroom nær dig lige her – vi har showrooms i hele landet. Har du brug for at kontakte dit lokale showroom, kan du finde alle kontaktoplysninger her.

Hvad er en smoking?

Hos Sjölin får du skræddersyede smokings, der får dig til at stå snorlige til dit arrangement, og som giver dit outfit et eksklusivt og elegant krydderi. 

Smokingen består traditionelt af en jakke i enten sort, mørkeblå eller anden mørk metervare. Reversen er besat af satin eller silke, mens de sorte bukser har en enkelt satin- eller silkestribe ned langs siden (kaldet en gallon). 

Jakkens revers er som oftest den klassiske sjalskrave, mens det i 80’erne og 90’erne var populært med spidsrevers.

Til smokingen bærer du en hvid skjorte med skjulte knapper, dobbelt-franske manchetter til manchetknapper og enten knækflip eller cut-away. Looket fuldendes med blankpudsede sorte sko eller laksko – og selvfølgelig en selvbunden sort butterfly som sidste finish. 

Traditionen tro bærer mænd deres smoking efter kl. 18:00. Og huskereglen hedder, at 'solen aldrig må spejle sig i et par laksko' – indforstået at smokingen er aftenbeklædning.

I Danmark bruger brudgomme eller bryllupsgæster dog ofte smokingen som et festligt alternativ til det mere uformelle jakkesæt.

Smoking er ikke kun til bryllupper

Mange tror, at en smoking kun kan bruges til bryllupper. Ganske vist er det ofte her, mænd vælger at iklæde sig smokingen, men den kan også bruges ved andre lejligheder. 

Du skal derfor ikke være bekymret for, om du kun kommer til at bruge den én enkelt gang eller to. For du vil også kunne iføre dig din smoking til både bal, galla, opera og cocktailparties. 

Og vil du stå ekstra stilfuldt til andre lejligheder, gælder det bare om at bruge din smoking, lige når du har lyst.

En smoking behøver ikke være sort

De fleste forestiller sig, at en smoking skal være sort. Det er naturligvis det klassiske valg, men det betyder ikke, at det er det eneste valg. Der er et hav af andre muligheder, når det kommer til farven på en smoking.


Eksempelvis kan du stikke ud i en smoking i mørkeblå eller mørkerød. Det vil dog ikke være enhver anledning, hvor den passer ind. Men skal du eksempelvis til bal eller cocktailparty, kan enten en mørkeblå eller en mørkerød smoking være et oplagt valg.

Få din drømme-smoking hos Sjölin

Hos Sjölin er vi naturligvis altid behjælpelige med at rådgive omkring den perfekte smoking til dig. Og vi har et bredt udvalg af elegante metervarer at vælge imellem – fælles for dem er, at de kan pifte et ellers lidt stift outfit op og gøre det både moderne og eksklusivt. 


Du er med andre ord havnet det rette sted, hvis du er på jagt efter en ny skræddersyet smoking. Uanset hvad du ønsker, hjælper vi dig med at realisere din smoking-drøm. 


Vi sikrer, at smokingen bliver skræddersyet til netop dig, så du er garanteret et design og en pasform lige efter dit hoved og din krop. Når vi får din smoking retur fra fabrikanten, hjælper vi dig altid i mål med de sidste små tilretninger. 

Det betyder, at du får en smoking, der sidder perfekt på dig. Så kan du både stråle om kap med satinen på din revers og koncentrere dig om at nyde den begivenhed, du deltager i.