Velkommen til Sjölin Vejle

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Professionelt og personligt

  God personlig service, hyggelige og afslappede omstændigheder omkring opmålning og fitting, og stort udvalg af stof og accessories. Kan helt klart anbefales.

  Jens Andersen

 • Nemt, enkelt og ligetil

  Var inde til opmåling, hvor jeg blev guidet igennem hele processen af et super personale - herefter gik der 5 uger, hvorefter jeg kom til noget fitting. Der var lidt småting der skulle ændres, hvilket de havde informeret om ved opmålingen, da det var min…

  Simon

 • 10/10

  Vi bestilte 4 jakkesæt, og da de ankom passede alle 4 perfekt - Kan stærkt anbefale at benytte sig af Sjölin hvis man skal bruge et skræddersyet jakkesæt.

  Miclas Storm

 • Glimrende service og ovenud tilfredshed

  Lige fra første møde til vi afhentede vores to jakkesæt har alt været helt i top. Der blev virkelig taget hånd om en via personlig betjening hvor der blev taget sig tiden til at finde det rette, og man følte at man var i sikre…

  Søren Andersen

Vejle

Lige overfor Vejle Musik Teater - nærmere bestemt på Flegborg 9b - ligger Sjölin Vejle.  I nyindrettede lokaler står vi klar til at give dig den bedste service, når du ønsker et skræddersyet jakkesæt.". 

Her kan du i ro og mag – og med kyndig vejledning – vælge imellem mere end 100 forskellige metervarer, så du får den kvalitet og farve, der falder i din smag. 

Om det er til fest, arbejde, konfirmation eller bryllup, har vi altid en løsning til dig. Vores store erfaring med at lave målsyede jakkesæt, er din tryghed for, at du ender med et tilfredsstillende resultat, der opfylder dine drømme. Alt sammen til priser, der er til at forstå.

Et jakkesæt fra Sjölin er unikt

Når du får skræddersyet et jakkesæt hos Sjölin, er det tilpasset dig på alle ledder og kanter. Dine individuelle mål danner rammen om dit unikke mønster, som jakkesættet sys ud fra. Der er med andre ord ikke et jakkesæt magen til dit. 

Oveni hatten bestemmer du også, hvordan metervaren skal se ud, og hvilke knapper, for og andre detaljer der skal pryde dit jakkesæt. 

Alt i alt bestemmer du fra inderst til yderst, så jakkesættet matcher perfekt med dine drømme. 

Hvad enten du kommer alene eller sammen med en større gruppe, har vi pladsen og rammerne til det. Vi skaber en hyggelig stemning og byder altid på kaffe, sodavand, en kold øl eller en single malt whisky fra vores bar.

Når du besøger os, guider vi dig trygt igennem gentlemandens ABC. Book tid til en opmåling online, eller ring til os på telefon 5044 7599.

 • Classic

  Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK