Skræddersyet i øjenhøjde

Hos Sjölin har vi siden 2013 klædt den moderne og kvalitetsbevidste mand på i skræddersyede jakkesæt – og i dag er vi Danmarks største leverandør af målsyet tøj til mænd. 

I vores 16 butikker på landsplan fører vi med sikker hånd målebåndet, så du kan hoppe i præcis det jakkesæt, der får dig til at stå skarpere end en skræddersaks.

Din unikke krop - dit unikke jakkesæt

Din krop er unik og helt din egen. Det samme bliver dit jakkesæt. Hos os bliver mønstret til dit jakkesæt tegnet fra bunden af vores bedste skræddere i Polen. 

Det betyder, at der ikke er andre jakkesæt magen til dit. Her er ingen standardmål – kun personlige mål til enhver kropstype. Det sikrer, at det er præcist tilpasset dig. Så er der ingen kropsdele, der bliver klemt i dårlig pasform og snit.

Personlig rådgivning i "venners" lag

Hvad enten du er tidligere statsminister eller 5-årige Max, kan du være sikker på at få rådgivning med samme nærværende engagement. Vi gør os umage for at skabe en personlig relation til dig, så du føler dig i trygge og venlige hænder.  

For os er det vigtigste, at du føler dig set og forstået – og at vi sammen forvandler dine ønsker og behov til et jakkesæt, du bærer med rank og selvtillidsfuld ryg. Uden at du tømmer kistebunden. 

Et personligt jakkesæt i høj kvalitet behøver ikke koste en formue. Det er vi et bevis på. Vi arbejder hver dag for at hive det skræddersyede jakkesæt ned i øjenhøjde og gøre det tilgængeligt for alle, der vil klæde sig i høj kvalitet og behagelig pasform.

Kvalitet fra inderste til yderste jakkelomme

Selvom vores jakkesæt ikke ripper din bankkonto, behøver du ikke gå på kompromis med kvalitet. 

Når vi svinger målebåndet, kan du være sikker på, at vi tager højde for din kropsbygning og matcher målene med det fit, du føler dig bedst tilpas i. 

Hele vejen rundt får du den bedste kvalitet. For selvom vi ikke er skræddere – vi tænker ikke, du har lyst til at gå med et sæt syet fra din opmålers hånd – strikker vi alligevel i fællesskab med dig rammen om det endelige resultat. 

Vi gør det, vi er bedst til: At give dig den pasform, der passer til dig. Så lader vi vores dygtige tegnere og skræddere gøre det, de er bedst til. Det giver dig kvalitet fra inderst til yderst.