På Sjölins ”How to” side vil vi vise dig tips og tricks til alt det som er godt at kunne, i relation til sit jakkesæt, skjorter og lignende. Her finder du fx vidoer om hvordan du binder en række klassiske slipseknuder, og selvfølgelig hvordan man binder en perfekt butterfly.

Her finder du fx vidoer om hvordan du binder en række klassiske slipseknuder, og selvfølgelig hvordan man binder en perfekt butterfly.

Der vil løbende komme flere guides, så klik ind jævnligt og bliv klogere. Har du gode ideer til en ”how to” guide, eller er der noget i relation til dit jakkesæt du går og undrer dig over?

Så tøv ikke med at skrive til os på kontakt@sjolin.dk – så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig godt på vej.

 • Hvordan er dresscoden til bryllup for mænd?

  Skal man deltage i et bryllup, er der mange ting, der skal være styr på forud for begivenheden. Det er tilfældet, uanset om man selv er brudgom eller blot er med som gæst.

  Læs mere 
 • Sådan binder du et slips

  I denne guide vil vi vise hvordan du binder en halv Windsor. Det er en god, klassisk og nem slipseknude som giver en flot knude, som egner sig til alle typer slips.

  Læs mere 
 • Sådan binder du en Butterfly

  Butterfly’en er det eneste rigtige at binde til en smoking eller kjole og hvidt – men kan også sagtens bruges til at pifte ethvert almindeligt jakkesæt op, i forbindelse med en festlig anledning

  Læs mere 
 • Sådan binder du en Dobbelt Windsor

  En dobbelt Windsor knude er det perfekte valg til en klassisk cut-away flip der, som navnet antyder, har en bred åbning fortil, hvorfor en stor slipseknude altid er at foretrække, da det er den eneste af de ”almindelige” slipseknuder som giver nok fylde til at kunne udfylde hele åbningen i flippen.

  Læs mere 
 • Sådan binder du en Four-in-hand

  Four-in-hand er blandt de simpleste slipseknuder at binde, og er som oftest blandt de første slipseknuder man bør lære sig selv at binde, da mange af elementerne går igen i andre, mere avancerede slipseknuder. 

  Læs mere