Velkommen til Sjölin Sønderborg

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Glimrende service og ovenud tilfredshed

  Lige fra første møde til vi afhentede vores to jakkesæt har alt været helt i top. Der blev virkelig taget hånd om en via personlig betjening hvor der blev taget sig tiden til at finde det rette, og man følte at man var i sikre…

  Søren Andersen

 • Upåklagelig service og fremragende kvalitet

  Jeg kan ikke andet end at rose Sjölin og ikke mindst Rasmus, som stod for min opmåling, valg af diverse materialer, slips osv. Han var nede på jorden og rigtig hyggelig at snakke med. Der blev både tilbudt kaffe, rom og hvad end man ellers…

  Patrick Rieper

 • Fantastisk service

  Fantastisk service! Jeg var med en ven inde, som havde bestilt et jakkesæt. Vi blev taget godt imod med et glas whiskey i sofaen. Bedre betjening skal man lede længe efter.

  Mikkel Kerzel

 • Helt enestående service

  Har netop hentet mit 3 sæt. Igen er servicen helt i top. Sættet sidder igen perfekt. De er og bliver min eneste leverandør af habitter. Personalet er yderst kompetente til at hjælpe med at sammensætte farver, stof og stil. Man går derfra efter opmåling med…

  Jesper West Lienhøft

Sønderborg

Kom indenfor i vores showroom i Sønderborg, Rønhaveplads 3. Vi har kaffen klar, så du kan sætte dig godt til rette og finde den rigtige metervare og design til dit personlige jakkesæt. 

 

Vores opmålere har deres vigtigste redskab lige ved hånden: målebåndet. Med det måler de 23 forskellige steder på din krop – så er du sikker på, at dit tøj er som skabt til dig og din krop.

Målsyede jakkesæt i øjenhøjde

Dine ønsker og behov til et jakkesæt eller skjorte er altid i fokus, men vi bringer også vores årelange erfaring i spil. På den måde kan vi sammen strikke rammerne til dit unikke jakkesæt. 

Hos Sjölin i Sønderborg er du i centrum. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig hele vejen i mål med et jakkesæt og tilbehør, der får dig til at stå snorlige. Uanset om det er til hverdagsbrug eller til en speciel anledning. 

I vores mapper med flere end 120 metervarer kan du frit vælge mellem en bred vifte af kvaliteter og farver. Det er derfor op til dig, hvordan du ønsker, dit jakkesæt skal se ud. Det gælder ikke bare farver og kvalitet, men også snit, fit, knapper og andre detaljer. 

Med andre ord er et Sjölin-jakkesæt din unikke mulighed for at få et skræddersyet jakkesæt, som kun du ejer. 

Skal vi hjælpe dig med at kreere dit drømme-jakkesæt? Så book en tid online. Eller giv os et kald på 4249 6840. Vi glæder os til at se dig i Sjölin Sønderborg. 

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK