Velkommen til Sjölin Næstved

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Nemt, enkelt og ligetil

  Var inde til opmåling, hvor jeg blev guidet igennem hele processen af et super personale - herefter gik der 5 uger, hvorefter jeg kom til noget fitting. Der var lidt småting der skulle ændres, hvilket de havde informeret om ved opmålingen, da det var min…

  Simon

 • Professionelt og personligt

  God personlig service, hyggelige og afslappede omstændigheder omkring opmålning og fitting, og stort udvalg af stof og accessories. Kan helt klart anbefales.

  Jens Andersen

 • Glimrende service og ovenud tilfredshed

  Lige fra første møde til vi afhentede vores to jakkesæt har alt været helt i top. Der blev virkelig taget hånd om en via personlig betjening hvor der blev taget sig tiden til at finde det rette, og man følte at man var i sikre…

  Søren Andersen

 • Jeg vil anbefale Sjölin til hver en tid

  Jeg vil anbefale dette sted til hver en tid. Rigtig godt sted at handle! God vejledning, god service, pasformen bliver matchet til den individuelle køber, så alt sidder lige som det skal! Mit jakkesæt var udover dette også klar til levering på ingen tid! Patrick…

  Morten Madsen

Næstved

På Skomagerrækken 10 er vores speciale ikke sko. Til gengæld er det skræddersyede jakkesæt til alle kvalitetsbevidste mænd – uanset kropstype. 

Hos Sjölin Næstved kommer du ind i et univers af jakkesæt lige fra de klassiske mørkeblå til de friske grønne. Slå dig ned med en kop kaffe i hånden og bladr gennem vores 120 forskellige metervarer, der varierer i alt fra struktur og farver. 

Her får du kun jakkesæt syet nøje ud fra dine ønsker til design, farver, snit og fit – det er din garanti for, at dit jakkesæt er præcist så unikt, som du selv er.

Skal det være perfekt, skal det være Sjölin

Du får ingen standardvarer hos os. Kun unikke varer. Alt er syet med udgangspunkt i individuelle ønsker. Og et skræddersyet jakkesæt hos Sjölin er ikke bare hvilket som helst skræddersyet jakkesæt. 

Når du kommer ind i vores showroom i Næstved for at realisere din drøm om et perfekt siddende jakkesæt, ved vi, hvordan vi skal opfylde den. 

Vores målebånd er vores vigtigste redskab, og med det kommer vi tæt på dig ved at måle dig fra top til tå. Ud fra de mål får du lavet et unikt mønster til dit jakkesæt – det mønster har kun dit jakkesæt. 

Det sikrer, at tøjet sidder perfekt på dig. Intet sidder for stramt, og intet sidder for løst. Til gengæld sidder alt som skabt til din krop. 

Undervejs i processen finder vi sammen frem til dine ønsker for farve, fit, design og detaljer. Alt sammen det, der skaber dit personlige jakkesæt. Du får rådgivning og vejledning gennem hele designprocessen, så du er sikker på, at resultatet bliver lige efter dit hoved. 

Når dit jakkesæt kommer hjem fra vores producent, tilbyder vi dig en tid til fitting. Her retter vi ikke bare jakkesættet fuldkommen til, hvis det er nødvendigt. Du får også hjælp med tilbehør, der finpudser dit strålende look. 

Ring til os på telefon 4091 9151 eller book en tid online, hvis vi i fællesskab skal stå for et jakkesæt, der forener komfort, kvalitet og klasse. 

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK