Velkommen til Sjölin Hillerød

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Klasse serive

  Klasse service man får inde hos Sjölin Odense! Det er absolut pengene værd at give lidt ekstra penge for en skræddersyet jakkesæt hos dem! De hjælper med sammensætning af stof, mønster og farve som passer til lige netop dig og opmåling sidder lige i skabet,…

  Rolf Frandsen

 • Stilfuldt og velsiddende jakkesæt

  Stilfuldt og velsiddende jakkesæt. Meget behageligt selv på en varm sommerdag. Humørfyldt service og hurtig levering.

  Mikkel Lundby Madsen

 • 10/10

  Vi bestilte 4 jakkesæt, og da de ankom passede alle 4 perfekt - Kan stærkt anbefale at benytte sig af Sjölin hvis man skal bruge et skræddersyet jakkesæt.

  Miclas Storm

 • Fantastisk oplevelse

  Helt igennem en fantastisk oplevelse.. Og det er lige fra opmålingen til fitting og til det endelige resultat er blevet afhentet.. Servicen er fantastiske og et mere smilende og imødekommende personale skal man lede længe efter.. Det er sjældent man møder en så gennemført professionalisme…

  Brian Bogedal Nielsen

Sjölin Hillerød

Besøg vores showroom i Hillerød – her byder vi dig varmt velkommen i vores bløde sofa, hvor du i ro og mag kan bladre igennem vores 120 forskellige metervarer. 

 

Vi byder dig gerne på en kop kaffe i rolige omgivelser, så du kan nyde at finde præcis dit unikke design, og vi står altid klar med engageret og venlig vejledning. På den måde kan du sammensætte dit skræddersyede jakkesæt eller skjorte med professionel rådgivning på sidelinjen. 

Sammen skaber vi dit personlige jakkesæt

Hos Sjölin går vi op i at møde dig i øjenhøjde, og dine ønsker og behov er altid i fokus. Det giver dig de bedste forudsætninger for, at dit målsyede tøj opfylder dine drømme for design, fit og komfort. 

Du bliver taget i hånden fra start til slut. Både når det gælder om at finde de individuelle mål, der danner grundlaget for dit jakkesæts unikke mønster. Når det gælder om at finde det rigtige design. Og når det gælder om at finde de detaljer, der fuldender dit outfit. 

Alle dine ønsker til jakkesættet sender vi til produktion hos vores bedste polske skræddere. Efter vi har fået jakkesættet hjem fra producenten, indbyder vi dig til en fitting. 

Her kigger vi sammen på, om tøjet sidder, som det skal. Og vi hjælper dig med at komme i mål med dit stilfulde outfit, når vi sammen finder alt fra slips, bælte og sko. 

Book tid hos os i Sjölin Hillerød online, eller kontakt os på telefon 29 8080 72.

 • Classic

  Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK