Hos Sjölin går vi de ekstra skridt for, at du får det jakkesæt, der matcher din krop og ønsker til fulde. Derfor tilbyder vi tilpasningsgaranti på dit jakkesæt i 30 dage efter du modtager besked om, at dit jakkesæt er kommet hjem. Det gælder, hvad enten det er store, små, få eller mange tilretninger. For os er det vigtigste, at dit jakkesæt passer perfekt til dig.  

Du modtager en mail, når dit jakkesæt er kommet hjem fra vores skrædder i Polen. Så kan du booke en tid til tilpasning. Her beder vi dig hoppe i tøjet, så vi sammen kan se, om pasform og fit er lige i (nåle)øjet. 

Tilretninger giver den sidste finish

Der er flere processer i et skræddersyet jakkesæt. Tilretning er en vigtig og naturlig del af dem. Det er den, der giver dit jakkesæt den sidste og altafgørende finish, som får det til at stå fuldkommen skarpt. 

Vi tilbyder derfor ikke en tilpasningsproces, fordi der er fejl i dit jakkesæt. Det er ganske enkelt din garanti for, at dit tøj sidder som en drøm, så fit, pasform og komfort er fra øverste skrædderhylde.

Erfaringen viser også, at måske havde du ikke en præference til fit, da du blev målt op - men udvikler en præference så snart du får det på. Dette er der intet galt med, og netop årsagen til tilpasningsgarantien.

Hurtige tilretninger hos danske skræddere

Vi samarbejder med lokale danske skræddere, når dit jakkesæt skal rettes til. Ved tilpasningen får du udleveret en skrædderseddel – den tager du med til en nærliggende skrædder, som står for at justere dit jakkesæt. 

Det er vigtigt, at du ikke får en anden til at aflevere dit tøj hos skrædderen, men at du selv gør det. På den måde giver du skrædderen de bedste forudsætninger for at rette tøjet til præcis efter dine ønsker. Så er du sikker på, at dit jakkesæt i sidste ende opfylder dine drømme. 

Alle vores tilknyttede skræddere tilbyder hurtige tilretninger – oftest inden for fire hverdage – uden at gå på kompromis med kvaliteten.