Er du vores nye franchisetager & indehaver?

Indhold, der kan skjules

Brænder du for salg og herremode, og har modet til at springe ud som selvstændig?

Sjölin søger engagerede franchisetagere i hele Skandinavien med lysten og modet til at sælge Nordens bedste målsyede jakkesæt og skjorter til den moderne mand. Går du med en iværksætter i maven, og brænder du for herremode? Så er dette din mulighed for at udleve drømmen.

Om Sjölin

Sjölin er blandt Danmarks største og mest velansete leverandører af målsyede jakkesæt og skjorter til mænd. I 2013 blev Sjölin stiftet af Patrick Sjölin i Aarhus, og vi har siden arbejdet for at gøre det målsyede jakkesæt til allemandseje. 

Alle skal have muligheden for at mærke følelsen af tøj, som passer perfekt – uden at det behøver at koste en formue. Hos os bliver vores kunder mødt i øjenhøjde og med samme engagement, når vi guider dem frem til deres personlige jakkesæt. 

Vi tager mål på den gode gammeldags facon – herefter skræddersys produkterne i Polen på en af Europas bedste og mest velansete fabrikker.

Hvad kan du forvente som franchisetager?

Sjölin er et værdifuldt koncept. Vi laver årligt ca. 20.000 målsyede produkter og har en stor skare af glade og trofaste kunder, som igen og igen vender tilbage til os på grund af de gode priser og endnu skarpere produkter. 

Som franchisetager bliver du lært grundigt op i måltagning og bestilling af vores dygtige team. Vi hjælper dig med at finde og indrette det perfekte showroom i dit nabolag, så du får det bedst mulige udgangspunkt for din forretning.

Starter du som franchisetager hos Sjölin, medfører det begrænsede opstartsomkostninger i forhold til en traditionel tøjbutik. Både fordi arealkravet til et Sjölin-showroom er markant lavere, og fordi der ikke er behov for et stort lager – alt laves på bestilling.

Hvem leder vi efter?

Den ideelle Sjölin-franchisetager har en drøm om at være sin egen chef og samtidig være en del af et team, som sammen bygger videre på det eksisterende stærke brand. 

Du skal have vækstdrømme og være klar på at lægge tid og energi i at få budskabet om Sjölin ud i dit lokalområde. Her leverer du det absolut bedste produkt, som indtil videre ikke har været tilgængeligt for kvalitets- og modebevidste mænd. 

Derudover er du naturligvis punktlig, pligtopfyldende, salgsorienteret og arbejdsom – alt sammen med udgangspunkt i at yde den absolut bedste kundeservice til vores mange gode kunder. 

Det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor herremode, men det er ikke et krav – du vil få grundig oplæring i opmåling og jakkesættets ABC. Har du et bredt netværk i dit lokalområde, er du også et par skridt foran. Det gør salgsarbejdet nemmere og sjovere, hvis du har lokale kontakter i erhvervslivet, du kan trække på. 

Du trives i en lederrolle med frihed under ansvar, og du formår at styrke og engagere dit team af kommende medarbejdere til at yde deres bedste hver dag.

Hvad får du som franchisetager?

  • Et succesfuldt, unikt og ikke mindst gennemtestet koncept med minimal risiko
  • Rettigheder for et aftalt område
  • Meget attraktive indkomstmuligheder – allerede fra første år
  • Færdigforhandlede gode priser fra alle Sjölins leverandører
  • Træning og oplæring om virksomhed og produkter, som sikrer dig det absolut bedste udgangspunkt
  • Gennemtestede systemer og gratis rådgivning – ALTID
  • Levering af et perfekt produkt, som du kan være glad for og stolt af at sælge
  • Grundigt udarbejdet manualpakke
  • Tæt sparring og hjælp fra ekspertteam ved fysiske besøg, men også i dagligdagen via telefon.
  • Øget brand-opmærksomhed gennem centraliserede initiativer – så du kan fokusere på det, du er bedst til: at sælge produktet.

Har dette vakt din interesse? Så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning.

 

Kontakt os allerede i dag og hør om de spændende muligheder.

 

Patrick Sjölin, franchiseansvarlig

E: patrick@sjolin.dk

T: 4272 1782