Erhvervsaftaler

Er du indenfor et erhverv med jakkesæt-krav, eller er I blot flere på arbejdspladsen som ønsker at være pænt klædt på til hverdag, så tilbyder Sjölin attraktive erhvervsaftaler.

Vi kan enten komme ud på din arbejdsplads, hvor I kan vælge metervarer, snit og blive opmålt, eller jeres medarbejdere er velkomne til at booke en tid i et af vores showroom som måtte passe dem. Indgåelse af aftalen er naturligvis uden omkostninger.

Skal I bruge jakkesæt på arbejdspladsen?

Der findes flere erhverv, der kræver, at man er iført et jakkesæt. I mange tilfælde får man stillet et jakkesæt til rådighed af sin arbejdsplads. Driver du en sådan arbejdsplads, er en erhvervsaftale med Sjölin en rigtig god idé.

Hvad enten du har en eller flere ansatte, der skal have et jakkesæt, er vi altid klar til at hjælpe hos Sjölin. Vi kan enten besøge jer på jeres arbejdsplads, eller I kan aflægge os et besøg i et af vores mange showrooms, som vi har hele landet over.

Hvad enten I vælger, at vi skal komme forbi jer, eller I i stedet vælger at kigge forbi et af vores showrooms, er mulighederne de samme. Det vil sige, at I naturligvis altid kan vælge både metervarer, snit og blive opmålt, så I alle får et helt perfekt jakkesæt.

Er I flere på arbejdspladsen, der ønsker at få lavet et jakkesæt?

Er I flere på kontoret, der har et ønske om at få lavet et nyt jakkesæt? I så fald vil I også kunne gøre brug af en erhvervsaftale. Her vil vi hos Sjölin kunne hjælpe med at sikre, at hver og en af jer vil blive pænt og elegant klædt på, når I har jeres daglige gang på kontoret.

Igen kan I selv vælge, om I vil lægge vejen forbi et showroom nær jer, eller om vi skal komme ud på jeres arbejdsplads. I begge tilfælde vil I have de samme muligheder, når det kommer til opmåling, valg af detaljer mv. Det handler derfor blot om at vælge, hvad der fungerer bedst.

Vi vil naturligvis tage os god tid til hver og en af dem, der er med. I skal derfor ikke være bekymret for, at graden af service er mindre, blot fordi I er flere. Når I booker en tid, er det dog vigtigt, at I angiver, hvor mange personer, det drejer sig om, så vi kan sætte den rette mængde tid af.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere

Lyder en sådan erhvervsaftale interessant for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det gør sig gældende, uanset hvad du konkret har i tankerne. Hos Sjölin står vi nemlig altid klar til at hjælpe med jakkesæt til netop din arbejdsplads.

Har du spørgsmål, du gerne vil have svar på, skal du heller ikke holde dig tilbage. I stedet skal du blot give os et kald eller sende os en e-mail – så vil vi sørge for at svare på dine spørgsmål, så du kan vurdere, om en erhvervsaftale er noget for dig.