Erhvervsaftaler

Med et skræddersyet jakkesæt, der passer perfekt til dig og din krop, kan du både give arbejdsglæden og selvtilliden et boost. Det gælder, hvad enten det er et krav, at du bærer jakkesæt – eller at du gerne vil klæde dig ekstra pænt på arbejde. 

Hos Sjölin får du attraktive erhvervsaftaler, hvor vi gerne svinger målebåndet på kryds og tværs af dig og dine kolleger, så I står som den mest professionelle og skarpeste udgave af jer selv på jobbet.

Klædt på til business

Du står med rank ryg i konferencerummet på dit job, du har dit skræddersyede Sjölin-jakkesæt på, du er klar til at holde dit oplæg. 

Et skræddersyet og personligt tilpasset jakkesæt kan smitte af på selvtilliden og give dig ekstra autoritet. Dit valg af tøj siger meget om dig, og det er ikke ligegyldigt, hvordan du bærer det. 

Føler du dig ikke fuldkommen tilpas i dit jakkesæt, kan det hurtigt afkodes på dit kropssprog og din performance. Derfor er det afgørende, at komfort og pasform sidder lige i skabet. På den måde udstråler du overskud, og at du føler dig tilpas i dit tøj – selv på lange arbejdsdage. 

Målsyede jakkesæt til hele eller dele af arbejdspladsen

Driver du en virksomhed, hvor et jakkesæt er dresscode? Eller vil du og en håndfuld kolleger gerne stå skarpt på arbejde? 

Uanset om det er et krav eller ej, er en erhvervsaftale med Sjölin en oplagt mulighed for at få skræddersyede jakkesæt, der gør arbejdstøjet ekstra stilfuldt og komfortabelt.

Vores professionelle opmålere sørger for at måle jer fra ende til anden, så vi sikrer, at jakkesættet er nøje tilpasset jeres kropstype. I får rådgivning og vejledning om valg af metervare, farve og snit ud fra jeres ønsker. 

Efter aftale tager vi gerne ud til jer på arbejdspladsen, men I er også velkomne til at booke en tid i et af vores 16 showrooms fordelt over hele landet. 

Selvom I er flere, der skal have et jakkesæt, spænder vi ikke målebåndet mindre stramt. Vi møder jer med samme høje service og altid i øjenhøjde, hvad end I er fem eller 20. Det vigtigste er, at vi kender til antallet, så vi kan sætte den nødvendige tid af til at skitsere de rigtige rammer om jeres personlige jakkesæt.

Vil du vide mere om vores erhvervsaftaler?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan strikke en erhvervsaftale sammen til dig, er du altid velkommen til at give os et kald eller smide os en e-mail. Så svarer vi på alle dine spørgsmål, og du kan tage stilling til, om aftalen er noget for dig.