Velkommen til Sjölin Herning

Sjölin er Danmarks største leverandør af målsyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og over 58 5-stjerners anmeldelser på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Jeg vil anbefale Sjölin til hver en tid

  Jeg vil anbefale dette sted til hver en tid. Rigtig godt sted at handle! God vejledning, god service, pasformen bliver matchet til den individuelle køber, så alt sidder lige som det skal! Mit jakkesæt var udover dette også klar til levering på ingen tid! Patrick…

  Morten Madsen

 • Fantastisk service

  Fantastisk service! Jeg var med en ven inde, som havde bestilt et jakkesæt. Vi blev taget godt imod med et glas whiskey i sofaen. Bedre betjening skal man lede længe efter.

  Mikkel Kerzel

 • Kvalitet, Professionalisme, Svartid

  Jeg har været ambassadør på mit ret lille gymnasium, og jeg må sige, at der ikke en finger at sætte på oplevelsen, jeg har haft med Sjölin(Suitsforyou) og isærdeleshed med Rasmus Dahlquist lederen af Odense afdelingen igennem forløbet. - Man bliver mødt af en professionalisme…

  Anders Ole Koefoed

 • Fantastisk pasform og fremragende service

  Jeg har fået lavet et skræddersyet jakkesæt ved Sjölin og kunne ikke være mere tilfreds! Fik en fantastisk service af nogle virkelig prof gutter. Man kunne tydelig mærke at de vidste hvad de lavede. Kan ikke andet end at anbefale dette sted ! 1000 stjerner…

  Atakan Kekec

Herning

Hop indenfor hos Sjölin i Herning. I rolige og hyggelige rammer får du de bedste forudsætninger for at sammensætte dit personlige jakkesæt præcis efter dine ønsker og behov. 

 

Udforsk vores brede udvalg af metervarer, og find den farve og kvalitet, som passer bedst til dine drømme. 

Vores job - din jakkesæt-drøm

Hos Sjölin i Herning bliver du altid mødt, som du er. Vores rådgivning og vejledning tager udgangspunkt i dig og din krop, så du får det jakkesæt, du altid har drømt om. Vi tager vores job alvorligt, og derfor kan du være sikker på, at du altid møder kompetente og engagerede medarbejdere, når du træder indenfor. 

Når du besøger os i vores showroom i Herning, svinger vi målebåndet på kryds og tværs af din krop. Hele 23 steder, så vi er sikre på, at tøjet matcher din krop til punkt og prikke. I fællesskab med dig finder vi frem til den metervare, farve, snit og design, du ønsker. 

Det giver i sidste ende en skjorte eller et jakkesæt, der får dig til at stå knivskarpt – hvad end det er til bryllup, konfirmation eller den runde fødselsdag. 

Kom og besøg os i vores showroom i Herning – vi byder altid på en kop kaffe og stort engagement, når det gælder om at finde dit personlige jakkesæt. 

Vi holder til på Bredgade 24F, St. – og vi glæder os til at hjælpe dig med at blive godt klædt på, uanset hvilken anledning du har brug for at være velklædt til.

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!
  Pris: Fra 8.999 DKK