Velkommen til Sjölin Odense

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Jeg vil anbefale Sjölin til hver en tid

  Jeg vil anbefale dette sted til hver en tid. Rigtig godt sted at handle! God vejledning, god service, pasformen bliver matchet til den individuelle køber, så alt sidder lige som det skal! Mit jakkesæt var udover dette også klar til levering på ingen tid! Patrick…

  Morten Madsen

 • Super god service da jeg skulle have…

  Super god service da jeg skulle have bryllups suit. Man føler sig i gode proffessionelle hænder hos Sjölin.

  Andreas Schjorring Jorgensen

 • Klasse serive

  Klasse service man får inde hos Sjölin Odense! Det er absolut pengene værd at give lidt ekstra penge for en skræddersyet jakkesæt hos dem! De hjælper med sammensætning af stof, mønster og farve som passer til lige netop dig og opmåling sidder lige i skabet,…

  Rolf Frandsen

 • Klasse jakkesæt

  Klasse jakkesæt, god kvalitet og super kundebehandling. Kan varmt anbefale alle at købe jakkesæt ved Sjölin.

  Christian Hechmann

Odense

I Vintapperstræde i hjertet af Odense finder du Sjölins hyggelige showroom. Rasmus Dahlquist har drevet butikken siden 2019 og står altid klar til at give gode råd og vejledning til valg af det rigtige jakkesæt til dig. Naturligvis altid til knivskarpe priser. 

Alt laves på mål, så du kan være sikker på, at du kommer herfra med et jakkesæt, der både sidder godt og er behageligt at gå i.

Showroomet er indrettet i moderne nordisk stil kombineret med engelske Chesterfield-møbler, der sammen med musik fra Johnny Cash, Neil Young og Frank Sinatra skaber en hyggelig stemning, når du er på jagt efter dit personlige jakkesæt.

Derfor skal dit jakkesæt købes hos Sjölin

Det er vigtigt, at et jakkesæt sidder, som det skal. Det gælder, hvad end det er til hverdag eller fest. Det er det bærende argument for, hvorfor du bør få det målsyet. Et skræddersyet jakkesæt er den eneste måde, du kan sikre, at jakkesættet passer din krop ned til mindste søm. 

Hos Sjölin er vi specialister i at lave skræddersyede jakkesæt, og leder du efter et sted, hvor du kan få lavet et jakkesæt i Odense, skal du være velkommen i vores butik i Vintapperstræde.

Med et målsyet jakkesæt hos Sjölin er det dig, der bestemmer, hvordan det ser ud. Du vælger ud fra et hav af designmuligheder, stofkvaliteter, farver, og snit. Derfor er du også garanteret et resultat, der matcher dine ønsker og behov. 

 

Vi har desuden god plads til større selskaber, hvis I er flere, der ønsker at stå skarpt i et skræddersyet jakkesæt. Har I særlige ønsker, går vi altid langt for at imødekomme dem.

Book en tid til opmåling her på hjemmesiden, eller ring på telefon 2887 3028.

Vi glæder os til at se dig.

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK