Velkommen til Sjölin Roskilde

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 3.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • I trygge hænder

  Følte mig i trygge hænder fra start til slut og alle mine spørgsmål/bekymringer blev besvaret til UG - og der var sikkert nogle dumme nogle, for jeg ved absolut intet om opmåling og diverse stoftyper. Slutproduktet var mere end gennemført og nu her 3 måneder…

  Anders Engelstad

 • Nemt, enkelt og ligetil

  Var inde til opmåling, hvor jeg blev guidet igennem hele processen af et super personale - herefter gik der 5 uger, hvorefter jeg kom til noget fitting. Der var lidt småting der skulle ændres, hvilket de havde informeret om ved opmålingen, da det var min…

  Simon

 • Professionelt og personligt

  God personlig service, hyggelige og afslappede omstændigheder omkring opmålning og fitting, og stort udvalg af stof og accessories. Kan helt klart anbefales.

  Jens Andersen

 • Stilfuldt og velsiddende jakkesæt

  Stilfuldt og velsiddende jakkesæt. Meget behageligt selv på en varm sommerdag. Humørfyldt service og hurtig levering.

  Mikkel Lundby Madsen

Roskilde

På Jernbanegade 58, i gåafstand fra Roskilde Station og med gratis parkering lige på den anden side af vejen, finder du Sjölin Roskilde.

I hyggelige rammer byder vi dig indenfor til en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Med over 120 forskellige metervarer at vælge imellem tilbyder vi noget for enhver smag. Kan du drømme det? Så kan vi højst sandsynligt lave det. 

Med kyndig vejledning finder vi sammen frem til den metervare og den stil og snit, som vil få dig til at se ud som en million i dit nye jakkesæt.

Få lavet det perfekte jakkesæt hos Sjölin

Vil du gerne være velklædt på jobbet? Vil du stå knivskarpt, når du giver din udkårne dit ja? Eller vil du gerne hoppe ind i et nyt år med stil og klasse? 

Anledningen er underordnet – du skal ikke gå på kompromis med dit jakkesæt. Det gør vi ikke hos Sjölin. Hverken når det gælder kvalitet, design eller skarpe priser. 

Leder du efter et sted, hvor du kan få lavet et skræddersyet jakkesæt i Roskilde og omegn, er du derfor havnet det rette sted. Her får du et jakkesæt ud fra unikke mønstre baseret på dine individuelle kropsmål. 

Hos Sjölin er du med fra start til slut og kan selv vælge metervarer, farve, knapper, snit og alle små detaljer, der gør det til dit personlige jakkesæt. 

Det sikrer, at du i sidste ende står med det perfekte jakkesæt – både for din krop og smag. 

Sjölin i Roskilde har åbent mandag-lørdag – også udenfor normal arbejdstid. Book din tid til opmåling allerede i dag! Vi glæder os til at hjælpe dig med dit personlige jakkesæt. 

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 3.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 4.999 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: Fra 6.199 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.
  Pris: Fra 7.499 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger. Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!

  Pris: Fra 8.999 DKK