Velkommen til Sjölin København K

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot. Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999 DKK. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte produkter

 • Super god service da jeg skulle have…

  Super god service da jeg skulle have bryllups suit. Man føler sig i gode proffessionelle hænder hos Sjölin.

  Andreas Schjorring Jorgensen

 • God service og opdatering hele vejen igennem

  Rigtig god oplevelse, med rigtig god service og et fremragende produkt. Hurtig og effektiv service, hvor tingene kom til tiden og præcis som det skulle være.

  Aske Nygaard

 • Glimrende service og ovenud tilfredshed

  Lige fra første møde til vi afhentede vores to jakkesæt har alt været helt i top. Der blev virkelig taget hånd om en via personlig betjening hvor der blev taget sig tiden til at finde det rette, og man følte at man var i sikre…

  Søren Andersen

 • Fantastisk pasform og fremragende service

  Jeg har fået lavet et skræddersyet jakkesæt ved Sjölin og kunne ikke være mere tilfreds! Fik en fantastisk service af nogle virkelig prof gutter. Man kunne tydelig mærke at de vidste hvad de lavede. Kan ikke andet end at anbefale dette sted ! 1000 stjerner…

  Atakan Kekec

København

Hos Sjölin København stræber vi efter at demokratisere det målsyede jakkesæt, så alle vores gæster kan udleve deres fulde potentiale.

Vi ønsker at møde vores gæster i øjenhøjde, og derfor ligger vores Københavnske showroom i Indre by på Skoubogade 2.

Det er en gade som har en rig historie, og den er altid fyldt med liv og glade dage. Showroomet ligger blot 10 meter fra Strøget.

Sjölin København er indrettet, til at kunne byde både enkelte personer og selskaber velkomne i hyggelige rammer. Holdningen er, at vores gæster ikke skal mangle noget. Der vil blive serveret alt fra kaffe til en kold øl under både opmåling og fittings. Vi tager os af jer.

Få lavet et skræddersyet jakkesæt hos Sjölin

Der skal heller ikke mangle noget hvad angår dit jakkesæt. Vi gennemgår alle detaljer fra jakkesættets materialer, til det personlige broderi i inderforet. Ligeledes vil du til fittingen også blive klædt på med diverse accessories som slips og klud. Det gør vi, for at vi sammen sikrer, at der er samspil i alle jakkesættets detaljer.

Vi laver alt på mål, så du er sikker på at komme herfra med et jakkesæt som sidder perfekt.

Er I en gruppe, står vi altid klar til at danne rammerne om en hyggelig eftermiddag eller aften i jakkesættets tegn.

Du kan booke en tid til opmåling online, eller ringe på 5125 0816 – vi glæder os til at se dig.

 • Classic

  - Den klassiske løsning -

  Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

  Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: 2.999 DKK

 • Premium

  - Den gode løsning -

  I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

  Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: 4.199 DKK

 • Signature

  - Den luksuriøse løsning -

  I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

  Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

  Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

  Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

  • Skræddersyet jakkesæt
  • Opmåling og design
  • 100% tilpasningsgaranti

  Pris: 5.399 DKK

 • Private

  I Private kollektionen finder du spændende og unikke mønstre og farver, og dyrere vævninger end i Classic, Premium og Signature.

  Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.


  I Private kollektionen finder du - blandt meget andet - fine, lette og klassiske uldmetervarer: Det perfekte valg til f.eks. den klassiske smoking eller det ulastelige arbejdsjakkesæt. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.

  Pris: 6.599 DKK

 • Absolute

  Sjölin's Absolute kollektion er til dig som nærer et ønske om kun at iklæde dig det bedste af det bedste, uden kompromiser. Merino-uld, spændende farver og vævninger.

  Det bliver ikke mere lækkert og eksklusivt end Absolute, og det er det perfekte valg til dig som kun ønsker metervarer fra øverste hylde - og gerne med lidt kant!
  Pris: 7.999 DKK