Opmåling

Det vigtigste ved et velsiddende jakkesæt er, at det er lavet til dig, på dine mål – og ikke blot er en standardmodel som lægges lidt ud eller lidt ind. En tilrettet standardmodel vil aldrig sidde rigtig godt, da der altid vil være nogle kompromisser som ikke kan tilrettes.

Hos Sjölin måler vi dig op fra top til tå, og laver et jakkesæt specifikt til dig. Vi tager 23 individelle mål, som sikrer en god pasform, uafhængigt af din højde og drøjde.

Vi opfordrer til, at du til opmålingen så vidt muligt ikke kommer i alt for løstsiddende tøj. For at få de bedste mål, er det vigtigt at vi kommer ”så tæt på dig” som muligt. Et par velsiddende jeans, chinos, shorts e.l. er at foretrække, så vores opmålere kan få et bedre billede af din figur, når målene tages. Ligeså med overdelen, hvor en t-shirt, skjorte eller undertrøje er at foretrække, frem for en tyk sweater.

Under opmålingen står vi naturligvis klar med råd og vejledning omkring hvilket fit som vil passe bedst til dig, din figur og kropsholdning, og har du særlige præferencer har vi selvfølgelig mulighed for at tage højde for dét.

Med opmålingen er vi sikre på, at komme 99% ad vejen mod et jakkesæt med et perfekt fit. Vi ved dog af erfaring, at der kan forekomme ønsker om småjusteringer, når sættet ses ”i virkeligheden” – ønskede du i virkeligheden jakken lidt mere tæt, skal buksen være lidt kortere så man kan se sjove sokker, har du tabt dig eller taget på? Alle disse småting kan på et Sjölin-sæt sagtens tilrettes, hvilket bliver gjort lokalt, hos danske skræddere som vi samarbejder med.

Skulle der være behov for tilretninger vil du få udleveret en skrædderseddel som du blot viser nede hos skrædderen, hvorefter de tilretter produkterne efter dine ønsker. Det er essentielt at du selv går til skrædderen med de produkter du ønsker tilretninger på, da det er vedkommende som tager imod dig derhenne, som også laver tilretningen. De vil derfor meget gerne se dig i tøjet, således at I sammen kan blive enige om præcist hvor og hvor meget der skal tilrettes.

Hos Sjölin har vi selvfølgelig tilretningsgaranti, og alle tilretninger som måtte være nødvendige er altid inkluderet i vores priser. Du kan derfor være sikker på, at du altid går herfra med et produkt som sidder godt, og som du bliver glad for.

 

Book en tid