Skræddersyede jakkesæt i Odense ved Sjölin

Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasningsgaranti og garanterer altid service i øjenhøjde.

Book en tid til en uforpligtende opmålning

Velkommen til Sjölin Odense

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot.
Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999,-. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte jakkesæt

Konceptet

Book en tid online
3 minutter

Design & opmåling
1 time

Skræddersyning
6 - 8 uger

Tilpasning
30 minutter
Det siger vores kunder
Helt enestående service
Har netop hentet mit 3 sæt. Igen er servicen helt i top. Sættet sidder igen perfekt. De er og bliver min eneste leverandør af habitter. Personalet er yderst kompetente til at hjælpe med at sammensætte farver, stof og stil. Man går derfra efter opmåling med…
Jesper West Lienhøft
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg var med en ven inde, som havde bestilt et jakkesæt. Vi blev taget godt imod med et glas whiskey i sofaen. Bedre betjening skal man lede længe efter.
Mikkel Kerzel
Kvalitet, Professionalisme, Svartid
Jeg har været ambassadør på mit ret lille gymnasium, og jeg må sige, at der ikke en finger at sætte på oplevelsen, jeg har haft med Sjölin(Suitsforyou) og isærdeleshed med Rasmus Dahlquist lederen af Odense afdelingen igennem forløbet. - Man bliver mødt af en professionalisme…
Anders Ole Koefoed
Klasse jakkesæt
Klasse jakkesæt, god kvalitet og super kundebehandling. Kan varmt anbefale alle at købe jakkesæt ved Sjölin.
Christian Hechmann

Odense

På Vintapperstræde, i hjertet af Odense finder du Sjölins hyggelige showroom. Rasmus Dahlquist har drevet butikken siden 2019, og står altid klar til at give gode råd og vejledning til valg af det helt rigtige jakkesæt, og naturligvis altid til knivskarpe priser som er til at forstå. Alt laves på mål, så du kan være forvisset om, at du kommer herfra med et jakkesæt som både sidder godt og er behageligt at gå i.

Vi sætter en ære i at leverer det perfekte produkt. Showroomet er indrettet i moderne nordisk stil kombineret med engelske Chesterfield-møbler, der sammen med musik fra Johnny Cash, Neil Young og Frank Sinatra skaber den helt perfekte stemning.

 

 

Derfor skal dit jakkesæt købes hos Sjölin

Uanset anledningen, er det vigtigt, at et jakkesæt sidder, som det skal. Netop derfor bør du få det målsyet, da det er den eneste måde, hvorpå du kan sikre dette.

Hos Sjölin er vi specialister i at lave skræddersyede jakkesæt, og leder du efter et sted, hvor du kan få lavet et jakkesæt Odense, skal du være velkommen i vores butik i Vintapperstræde.

Vælger du at få lavet et målsyet jakkesæt hos Sjölin, er du selv herre over dets udseende. Du vil kunne vælge fra et hav af designmuligheder, stofkvaliteter, farver, og snit. Derfor er du garanteret at ende med et jakkesæt, der passer til dine præferencer.

 

Vi har desuden god plads til at kunne byde større selskaber velkommen, så hvis herreklubben, svigerfar, dresset på kontoret, eller garderoben trænger til en opdatering, så er det intet problem. Har I særlige ønsker, går vi altid langt for at imødekomme dem.

Book en tid til opmåling her på hjemmesiden, eller ring på tlf. 2887 3028.

Vi glæder os til at se dig.

Vores kollektioner

Classic
Den klassiske løsning

Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 2.999 - 3.999,- Book en tid
Premium
Den gode løsning

I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 3.999 - 4.999,- Book en tid
Signature
Den luksuriøse løsning

I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 4.999 - 5.999,- Book en tid
Private
Den unikke løsning

I Private kollektionen finder du vores mest eksklusive metervarer. Spændende og unikke mønstre og farver, og de dyreste vævninger.

Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.

Vi har desuden lagt vægt på at finde de fineste, rene uld til det klassiske, tidsløse jakkesæt som aldrig vil gå af mode men der samtidig giver lidt kant – det perfekte valg til f.eks. en klassisk smoking. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 5.999 - 6.999,- Book en tid

Showroomet i Odense

Odense
Vintapperstræde 43, 5000 Odense C

Rasmus Dahlquist
Rasmus Dahlquist
T: 2887 3028
E: rasmus@sjolin.dk
Casper Aaøre
Casper Aarøe
T: 28873415
E: Casper@sjolin.dk
Nicolaj Nørregaard
Nicolaj Nørregaard
T: 28873415
E: Nicolaj@sjolin.dk
Gustav-Emil Bech Larsen
Gustav-Emil Bech Larsen
T: 31393844
E: gustav-emil@sjolin.dk
Book en tid