Skræddersyede jakkesæt i Kolding ved Sjölin

Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasningsgaranti og garanterer altid service i øjenhøjde.

Book en tid til en uforpligtende opmålning

Velkommen til Sjölin Kolding

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot.
Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999,-. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte jakkesæt

Konceptet

Book en tid online
3 minutter

Design & opmåling
1 time

Skræddersyning
6 - 8 uger

Tilpasning
30 minutter
Det siger vores kunder
10/10
Vi bestilte 4 jakkesæt, og da de ankom passede alle 4 perfekt - Kan stærkt anbefale at benytte sig af Sjölin hvis man skal bruge et skræddersyet jakkesæt
Miclas Storm
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg var med en ven inde, som havde bestilt et jakkesæt. Vi blev taget godt imod med et glas whiskey i sofaen. Bedre betjening skal man lede længe efter.
Mikkel Kerzel
God service og opdatering hele vejen igennem
Rigtig god oplevelse, med rigtig god service og et fremragende produkt. Hurtig og effektiv service, hvor tingene kom til tiden og præcis som det skulle være.
Aske Nygaard
Klasse jakkesæt
Klasse jakkesæt, god kvalitet og super kundebehandling. Kan varmt anbefale alle at købe jakkesæt ved Sjölin.
Christian Hechmann

Kolding

Blot få minutter fra motorvejen, finder du Sjölin Kolding’s hyggelige showroom, som danner centrum for den gode jakkesæt-oplevelse i Sønderjylland.

Her er nemt at komme til, og masser af gratis parkeringspladser.

 

Vi byder indenfor i de bløde sofaer, og er klar til at guide dig frem til det helt rigtige jakkesæt. Med over 100 forskellige metervarer at vælge imellem, er der lidt for enhver smag, og naturligvis altid til priser som er til at forstå. Alt laves på mål til dig, så du kan være sikker på, at du får et sæt tøj som sidder både pænt og behageligt.

 

Derfor bør du få dit jakkesæt skræddersyet

Hvis du har planer om at købe et nyt jakkesæt, er det en god idé at vælge et skræddersyet jakkesæt. Ved at vælge et målsyet sæt, er du nemlig sikker på, at det kommer til at sidde på dig, præcis som det skal.

Ønsker du at få lavet et skræddersyet jakkesæt Kolding, skal der ikke herske nogen tvivl om, at du er havnet det helt rette sted. Hos Sjölin er vi nemlig specialister i netop dette, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine ønsker i vores showroom på Søndergade 31, 6000 i Kolding.

Vi tager os altid god tid til dig, og afsætter altid en hel time kun til dig, så der kan kigges og røres ved metervarer uden stress. Har du særlige ønsker går vi altid langt for at imødekomme dem, og vi er altid behjælpelige med at stable et arrangement på benene, hvis I fx er en herreklub eller lignende som ønsker en hyggelig eftermiddag eller aften i jakkesættets tegn.

 

Book tid online eller ring på telefon 2253 6048 – vi glæder os til at se dig!

Vores kollektioner

Classic
Den klassiske løsning

Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 2.999 Book en tid
Premium
Den gode løsning

I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 4.199 Book en tid
Signature
Den luksuriøse løsning

I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 5.399 Book en tid
Private
Den unikke løsning

I Private kollektionen finder du vores mest eksklusive metervarer. Spændende og unikke mønstre og farver, og de dyreste vævninger.

Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.

Vi har desuden lagt vægt på at finde de fineste, rene uld til det klassiske, tidsløse jakkesæt som aldrig vil gå af mode men der samtidig giver lidt kant – det perfekte valg til f.eks. en klassisk smoking. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 6.599 Book en tid

Showroomet i Kolding

Kolding
Søndergade 31, 6000 Kolding

Gratis parkering

Nicklas Hahn
T: 2253 6048
E: kolding@sjolin.dk
Book en tid