Skræddersyede jakkesæt i Horsens ved Sjölin

Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasningsgaranti og garanterer altid service i øjenhøjde.

Book en tid til en uforpligtende opmålning

Velkommen til Sjölin Horsens

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot.
Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999,-. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte jakkesæt

Konceptet

Book en tid online
3 minutter

Design & opmåling
1 time

Skræddersyning
6 - 8 uger

Tilpasning
30 minutter
Det siger vores kunder
Upåklagelig service og fremragende kvalitet
Jeg kan ikke andet end at rose Sjölin og ikke mindst Rasmus, som stod for min opmåling, valg af diverse materialer, slips osv. Han var nede på jorden og rigtig hyggelig at snakke med. Der blev både tilbudt kaffe, rom og hvad end man ellers…
Patrick Rieper
I trygge hænder
Følte mig i trygge hænder fra start til slut og alle mine spørgsmål/bekymringer blev besvaret til UG - og der var sikkert nogle dumme nogle, for jeg ved absolut intet om opmåling og diverse stoftyper. Slutproduktet var mere end gennemført og nu her 3 måneder…
Anders Engelstad
Klasse jakkesæt
Klasse jakkesæt, god kvalitet og super kundebehandling. Kan varmt anbefale alle at købe jakkesæt ved Sjölin.
Christian Hechmann
Stilfuldt og velsiddende jakkesæt
Stilfuldt og velsiddende jakkesæt. Meget behageligt selv på en varm sommerdag. Humørfyldt service og hurtig levering.
Mikkel Lundby Madsen

Horsens

På Borgergade 5 - finder du Sjölin Horsens showroom. Vi står altid klar til at give gode råd og vejledning 7 dage om ugen. Vi har også åbent ud over normale åbningstider hvis dit behov er efter det.

Vi har altid mere end 100 forskellige metervarer at vælge imellem og vi hjælper selvfølgelig med valg af det helt rigtige jakkesæt, og naturligvis altid til knivskarpe priser som er til at forstå. Alt laves på mål, så du kan være helt sikker på, at du kommer herfra med et sæt tøj som både sidder godt og er behageligt at gå i.

Vi står altid klar til at guide dig igennem jakkesættets ABC med uprætentiøs og reel rådgivning. Service og den gode stemning er selvfølgelig i højsædet.

 

Lad os skabe det jakkesæt, du altid har drømt om

Hvis du har et ønske om at få lavet et skræddersyet jakkesæt Horsens, er du havnet det helt rette sted. Hos Sjölin er vi nemlig specialister i målsyede jakkesæt, hvorfor vi kan garantere, at vi også kan hjælpe dig med at realisere dine ønsker.

Hvis du bor i Horsens eller omegn, skal du derfor ikke tøve med at lægge vejen forbi vores showroom Borgergade 5. Her kan du nemlig få hjælp til at skabe et jakkesæt, der i dine øjne er intet mindre perfekt – vi sætter nemlig en ære i, at alle vores kunder er tilfredse.

 

Vi har desuden rigtig god plads til at kunne byde større selskaber velkommen, så hvis kammarterne, herreklubben, svigerfar eller kontoret trænger til at få opdateret garderoben.

Har I særlige ønsker, går vi altid langt for at imødekomme jer. Vi tager gerne ud og besøger jeres virksomhed, skole eller i privaten.

Book en tid til opmåling her på hjemmesiden, eller ring på tlf. 20632145.
Vi glæder os til at se dig.

Vores kollektioner

Classic
Den klassiske løsning

Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 2.999 Book en tid
Premium
Den gode løsning

I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 4.199 Book en tid
Signature
Den luksuriøse løsning

I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 5.399 Book en tid
Private
Den unikke løsning

I Private kollektionen finder du vores mest eksklusive metervarer. Spændende og unikke mønstre og farver, og de dyreste vævninger.

Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.

Vi har desuden lagt vægt på at finde de fineste, rene uld til det klassiske, tidsløse jakkesæt som aldrig vil gå af mode men der samtidig giver lidt kant – det perfekte valg til f.eks. en klassisk smoking. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 6.599 Book en tid

Showroomet i Horsens

Horsens
Borgergade 5, 8700 Horsens

Bjarke Lysdahl
Bjarke Lysdahl
T: 20632145
E: Bjarke@sjolin.dk
Book en tid