Skræddersyede jakkesæt i Hillerød ved Sjölin

Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasningsgaranti og garanterer altid service i øjenhøjde.

Book en tid til en uforpligtende opmålning

Velkommen til Sjölin Hillerød

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot.
Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999,-. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte jakkesæt

Konceptet

Book en tid online
3 minutter

Design & opmåling
1 time

Skræddersyning
6 - 8 uger

Tilpasning
30 minutter
Det siger vores kunder
Fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse.. Og det er lige fra opmålingen til fitting og til det endelige resultat er blevet afhentet.. Servicen er fantastiske og et mere smilende og imødekommende personale skal man lede længe efter.. Det er sjældent man møder en så gennemført professionalisme…
Brian Bogedal Nielsen
Stilfuldt og velsiddende jakkesæt
Stilfuldt og velsiddende jakkesæt. Meget behageligt selv på en varm sommerdag. Humørfyldt service og hurtig levering.
Mikkel Lundby Madsen
Upåklagelig service og fremragende kvalitet
Jeg kan ikke andet end at rose Sjölin og ikke mindst Rasmus, som stod for min opmåling, valg af diverse materialer, slips osv. Han var nede på jorden og rigtig hyggelig at snakke med. Der blev både tilbudt kaffe, rom og hvad end man ellers…
Patrick Rieper
Du finder ikke bedre produkttil prisen
Der kommer ikke meget bedre service, produktet er lækkert og prisen er iorden
Viktor Lai

Hillerød

Få det jakkesæt, du altid har drømt om

Hos Sjölin Hillerød ønsker vi at gøre det skræddersyede jakkesæt til hverdag. Noget alle kan være med på. Vi går højt op i at alle vores gæster føler sig godt tilpas og rigtig godt behandlet under et besøg hos os, så de føler sig lidt opløftet når de går herfra. 

Sjölin Hillerød ligger i hjertet af Hillerød få minutters gå-gang fra Hillerød St. Samt få minutter fra parkering. Derfor er det meget nemt at komme hertil for alle.

Vi kan hos Sjölin Hillerød byde både enkeltpersoner og større selskaber på en hyggelig stund i jakkesættets tegn. Vi byder også altid på en øl, sodavand eller lille skarp både under opmåling og fitting. Hos os er I i gode hænder. 

 

Jakkesæt og pæn påklædning skal løfte dig som person og give dig 10% ekstra selvtillid. Derfor skal dit jakkesæt også skræddersyes. Der skal ikke mangle noget ved sættet, og derfor gennemgår vi samtlige detaljer når du/I er her til en opmåling. Selvfølgelig hvordan sættet skal sidde på dig til dine præferencer. Vi gennemgår også eventuelt inderfor, de perfekte knapper samt en personlig brodering på indersiden af sættet.

Alt dette tager vi os god tid til at finde ud af sammen, og altid omkring en time, hvis det er nødvendigt. 

Vi ønsker at oplevelsen i at få lavet et skræddersyet jakkesæt skal være mindst ligeså stor som dét at få sættet på Aller første gang.

Book en tid til en uforpligtende opmåling enten online eller på telefon 29 290 290 - Vi glæder os til at møde dig i øjenhøjde. 

Vores kollektioner

Classic
Den klassiske løsning

Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 2.999 Book en tid
Premium
Den gode løsning

I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 4.199 Book en tid
Signature
Den luksuriøse løsning

I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 5.399 Book en tid
Private
Den unikke løsning

I Private kollektionen finder du vores mest eksklusive metervarer. Spændende og unikke mønstre og farver, og de dyreste vævninger.

Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.

Vi har desuden lagt vægt på at finde de fineste, rene uld til det klassiske, tidsløse jakkesæt som aldrig vil gå af mode men der samtidig giver lidt kant – det perfekte valg til f.eks. en klassisk smoking. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 6.599 Book en tid

Showroomet i Hillerød

Hillerød
Søndre Jernbanevej 16A, ST, TV, 3400 Hillerød

Luca Rydiger Kyllesbeck
T: 2929 0290
E: luca@sjolin.dk
Book en tid