Mest stillede spørgsmål

Indhold, der kan skjules

Hvad koster et jakkesæt hos Sjölin

Vores jakkesæt (jakke + buks) ligger til mellem 2.999,- - 8.499,- af afhængigt af hvilken kvalitet af metervare du ønsker.

Hvor lang er leveringstiden

Sjölin bestræber sig på at have en så kort leveringstid, som overhovedet muligt. Man skal forvente mellem 6-8 ugers leveringstid. Står du også skal bruge det inden 4 uger, så kontakt på kontakt@sjolin.dk eller 2940 4040 og hør hvad mulighederne er.

Hvor ligger jeres showrooms

Sjölin har showrooms fordelt i hele Danmark, med lokationer på Sjælland, Fyn og i Jylland. Du kan klikke på "Showrooms" i menuen for at se adresser og kontaktinfo

Hvordan handler jeg hos Sjölin

Sjölins mission er at gøre det enkelt og overskueligt for kunden at handle. Vi yder derfor altid personlig opmåling i vores showrooms i hele Danmark, hvor vi sørger for den personlige opmåling og tager en designkonfiguration med dig. Du kan booke en tid her

Kan man købe single bukser, skjorter eller blazere

Ja, du kan naturligvis købe alle vores produkter enkeltvis. Priser varierer alt afhængigt af den ønskede metervare. Book en tid til opmåling her, og se det store udvalg.

Kan jeg ændre min ordre efter køb

Nej, hvis det er sket at du har ændringer i din allerede bestilte ordre og ordren er i gang med at blive produceret, er ordren som udgangspunkt bindende. Alt afhængigt af situationen kan vi dog kontaktes via kontakt@sjolin.dk, hvor den enkelte sag vil blive vurderet.

Som udgangspunkt påbegyndes fremstillingen af din ordre med det samme. Har du ønsker til ændringer er du dog velkommen til at kontakte os på kontakt@sjolin.dk, hvor vi selvfølgelig vil gøre hvad vi kan for at efterkomme dit ønske.

Jeg har fået besked om, at mit produkt er kommet hjem og klar til fitting. Hvad gør jeg

Du kan booke tid til fitting i det showroom hvor opmålingen fandt sted, ved at klikke her. Som udgangspunkt er det kun muligt at få foretaget fitting i samme showroom som opmålingen fandt sted i, men har du andre ønsker kan du skrive til kontakt@sjolin.dk, og vi vil prøve at efterkomme dit ønske.

Bemærk, at der kan forekomme forsendelsesomkostninger, hvis jakkesættet skal sendes mellem showrooms.

Hvad er Sjölins holdning til CSR

Hos Sjölin er CSR en vigtig del. Vi forholder os på alle måder til loven, og vi er jævnligt i dialog med vores leverandører for at sikre en altid ordentlig holdning til såvel vores ansatte som vores ansvarlighed overfor miljø og samfund. Du kan læse mere om vores CSR tiltag her.

Hvor får I produceret jeres produkter

Hos Sjölin får vi produceret alle vores produkter i Europa, nærmere bestemt Polen. Fabrikken består udelukkende af uddannede skræddere der gør alt hvad de kan for at hvert eneste kunde skal blive 100% tilfreds med deres skræddersyede jakkesæt.

Vi samarbejder udelukkende med troværdige samarbejdspartnere, som vi jævnligt besøger for at tjekke op på arbejdsforholden, og produktionen af vores skræddersyet jakkesæt. Vores lædervarer produceres ligeledes i Europa; i Portugal.

Hvor kommer jeres tekstiler fra

Vi køber vores tekstiler igennem en Europæisk grosist, som indkøber i hele verden, bl.a. i Asien og Italien. Du er altid velkommen til at komme forbi et af vores showrooms og se det store udvalg. Book tid her.

Hvordan skal jeg passe på mine skræddersyede produkter

Som udgangspunkt anbefaler vi altid at alle skræddersyet produkter fra Sjölin bliver renset på et professionel renseri. Skulle skaden ske, og der kommer en plet eller lignende på dit jakkesæt, anbefaler vi, at du forsigtigt dupper det med en fugtig klud straks efter uheldet.

Vær dog meget påpasselig, da der er tale om et meget følsomt produkt! Vi anbefaler, at du altid opbevarer dit jakkesæt i en dragtpose. Skjorten kan godt vaskes i maskine, her anbefaler vi at det bliver gjort på max: 30 grader, og gerne kold vask med lav centrifugering. Hæng herefter skjorten til tørre på en bøjle. Skjorter bør stryges med et godt dampstrygejern inden brug.