Jakkesæt og skjorter til skarpe erhvervspriser

Sjölin tilbyder attraktive priser på jakkesæt og skjorter til dig og dine kollegaer.

Har din virksomhed også en erhvervsaftale med Sjölin? I så fald kan dig og dine kollegaer få disse skarpe priser på arbejdstøjet.

Det perfekte jakkesæt til kontoret skal være let, åndbart, krølle så lidt som muligt - og kunne tåle nogle tæsk. Sjölin's Aragon-serie er det perfekte jakkesæt til netop dette formål.

Går du blot i skjorte til daglig? Tag et kig på vores lækre, målsyede stryge-let-skjorter i enten Twill eller Oxford-vævning. De vil være dig en tro følgesvend i lang tid, og holder sig pæne hele dagen!

Erhvervstilbudene gælder i perioden 1. august til 31. december og forudsætter en erhvervsaftale med Sjölin, som kan oprettes ved at kontakte din lokale Sjölin-butik.

Udvalgte produkter

 • Perfekt pasform

  Hvis du skal kunne holde ud at have et stykke tøj på i en hel dag... Dag efter dag... Så skal det sidde ordentligt! Hos Sjölin laver vi alt på mål til dig, så nu er det slut med bukser som er for lange, strammer i låret, eller skjorter med liiidt for kort ærmer! Har du en særlig præference? Så tager vi selvfølgelig højde for dét i opmålingen.

 • Lavet til at kunne holde

  Arbejdstøj skal være pænt dag efter dag, samtidig med, at det skal være behageligt at have på. Alle Sjölins produkter er lavet ud fra en device om, at arbejdstøj skal kunne tåle de tæsk det uafværgeligt får, og samtidig ikke se "nusset" ud, efter en halv sæson. Dit fokus bør være på arbejdet - ikke på, om dit tøj kan holde.

 • Værdsæt din tid - det gør vi!

  Skal du og kollegaerne klædes pænt på, men er tiden for snert til, at det kan lade sig gøre at komme ind forbi et showroom?

  Skriv til til dit lokale showroom, og hør om mulighederne for opmåling på din arbejdsplads! Er I 4 eller flere som skal have jakkesæt, kører vi glad og gerne ud, og præsenterer alle de mange muligheder.