FÅ EN GRATIS SKJORTE TIL EN VÆRDI AF 1.399,-

VED KØB AF ET MÅLSYET JAKKESÆT

Sjölin maler Danmark sort, når vi holder Black Week! I alle landets butikker, får du en gratis målsyetskjorte med i købet, når du køber et målsyet jakkesæt! 

EN SKJORTE, LAVET KUN TIL DIG OG DINE DRØMME

Sjölin har et bredt udvalg i spændende skjortemetervarer, som vil passe til enhver stil og anledning. Ikke nok med, at du selv vælger stof og stil, bliver skjorten naturligvis lavet specifikt til dig, ud fra dine mål. Det bliver ikke bedre, end at trække i en specialfremstillet skjorte.

Tilbuddet gælder KUN ved opmåling i uge 47.

HVIS der findes noget, som er bedre end at trække i en specialfremstillet skjorte så er det, at tage et custom jakkesæt på - lavet specielt til dig, ud fra dine mål og præferencer! Du har selv valgt stoffet og pasformen, og har været inde over alle detaljerne. Vi står klar til at vejlede dig til det perfekte jakkesæt til netop dine behov, og med priser fra kun 2.999,- for en habit i vores Classic kollektion, kan alle være med. Dette inkluderer naturligvis en målsyet, valgfri skjorte, hvorfor du sparer op til 1.399,- ved at booke tid til opmåling i uge 47. Skal du giftes i det nye år, eller har du bare brug for at stå knivskarpt til nytår? I et målsyet jakkesæt eller smoking (+500,-) er her din mulighed for at få den fulde pakke - og spare penge samtidig.

Der er begrænset med tider tilgængelige, så book din tid hurtigst muligt.

Lookbooks

Vi har over 120 metervarer, fordelt i 5 forskellige bøger. Klik ind under en af vores lookbooks for at læse mere omkring vores produkter, eller for at booke en tid til opmåling i en Sjölin butik nær dig.


Det siger vores kunder:
Bedømt til 4,9 / 5 baseret på 753 anmeldelser
Bedømt til 4,9 / 5 baseret på 753 anmeldelser