Erhvervsaftaler

Hos Sjölin tilbyder vi at besøge jeres virksomhed for at tage opmålinger. Efterfølgende vil vi tilrette jakkesættene i vores showroom for det bedste resultat.
Opmåling, tilpasning og besøg er gratis, og vi kommer gerne på besøg efter jeres behov.

Som virksomhed ønsker I naturligvis at fremstå professionelle og kompetente når I deltager i forretningsmøder, messer og konferencer. For os findes der ikke noget, der afspejler professionalisme og seriøsitet bedre end et jakkesæt der er skræddersyet så det står i skarp overensstemmelse med jeres profil.

En erhvervsaftale der afspejler seriøsitet og god stil

Hos Sjölin har vi blandt andet indgået erhvervsaftaler med flere af landets førende revisionsselskaber, advokatfirmaer og institutioner som hver især har kontaktet os med et ønske om en skarpere udstråling. En erhvervsaftale, der byder på skræddersyede jakkesæt i topkvalitet, er et stort skridt på vejen til et udtryk der afspejler seriøsitet over for potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter.

Hvad er en erhvervsaftale?

En erhvervsaftale går i al sin enkelthed ud på at I som virksomhed får besøg af Sjölin, så vi i samarbejde kan få opfyldt jeres virksomheds behov for skræddersyede kvalitetsprodukter. Aftalen initialiseres ved, at vi sammen tager en snak om jeres behov internt i virksomheden - en samtale der opfølges af at vi møder op hos jer og tager mål til de jakkesæt som I vil have fremstillet, præcis efter jeres ønsker. Jakkesættene bliver skræddersyet og afhentes i vores showroom for den bedste oplevelse og resultat. Processen gentages så snart jeres behov kræver det.

Hvem kan få en erhvervsaftale?

Alle virksomheder der har 10 ansatte eller derover kan indgå en erhvervsaftale. Vi indgår aftaler med alt lige fra uddannelsesinstitutioner, organisationer og foreninger til advokatkontorer og revisionsselskaber. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan en erhvervsaftale kan gavne netop jeres virksomhed.

Hvad koster en erhvervsaftale?

Oprettelsen af en erhvervsaftale koster ikke noget, men giver i stedet din virksomhed muligheden for at købe vores produkter til en yderst fordelagtig pris. Som virksomhed har I mulighed for at få en erhvervsaftale, der enten dækker et begrænset udvalg eller alle vores produkter.

Kontakt os for en erhvervsaftale

Ønsker I mere information eller et tilbud på en firmaaftale, der opfylder jeres specifikke behov, så kontakt os endelig for nærmere dialog.

mail: kontakt@suitsyou.dk eller tlf. 29404040

Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik