Bryllup

Hos Sjölin er vi eksperter i at lave bryllupsjakkesæt, og fra vores mange lokationer sørger vi hvert år for, at klæde flere hundrede gomme og bryllupsgæster pænt på. Hos os koster det nemlig ikke ekstra, blot fordi det skal bruges til bryllup, og vi sørger altid for, at have transparente priser, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser.

Hos Sjölin kan vi klæde dig på fra top til tå, så du ikke skal i flere forskellige butikker for at finde det helt rigtige – hvad end det måtte være slips, butterflies, bælter, sko eller manchetknapper. Vi har over 100 forskellige metervarer at vælge imellem, så vi har med garanti også noget du vil synes om.

Tillykke med forlovelsen – vi glæder os til at betjene dig!

 

Jakkesættet skal sidde perfekt

Det er selvfølgelig altafgørende, at et jakkesæt bryllup sidder perfekt. Det er en stor dag, hvor der ikke er plads til fejl. Netop derfor er det en god idé at få lavet et skræddersyet jakkesæt bryllup, da man dermed er garanteret, at det sidder, som det skal.

Er det dig, der er den heldige, der skal finde et brudgom jakkesæt, er det naturligvis særligt vigtigt, at intet er overladt til tilfældighederne. Du vil med garanti ærgrer dig, hvis det hele ikke spiller på den store dag, hvorfor jakkesættet bør målsyes.

 

Ikke kun jakkesættet skal spille

Alle mænd ved, at jakkesættet skal spille, hvis det skal bæres til et bryllup. Det er dog ikke nok, at dit jakkesæt til mænd bryllup sidder, som det skal. Du skal derimod sikre, at hele dit outfit er gennemført, hvorfor der også er andre elementer, der skal tillægges et vist fokus.

Når det kommer til bryllupstøj mænd, er det nemlig ikke blot et jakkesæt, der bæres. Det er også vigtigt, at man ikke går på kompromis med slips (eller butterfly), sko, bælte eller manchetknapper. Det hele skal spille sammen, så der er rød tråd i dit outfit – uanset om du er brudgom eller gæst.

Bryllupspakker

Classic
Den klassike løsning

Vores Classic kollektion byder på 12 gode, klassiske farver som vil passe til enhver anledning.

Metervarerne i Classic kollektionen er typisk lidt kraftigere i stoffet, og vil passe perfekt til et udendørs bryllup.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Skræddersyet knækket hvid skjorte
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 4.199,- Book en tid
Premium
Den gode løsning

Premium kollektionen byder på et væld af både klassiske og mere vovede farvemuligheder.

Metervarerne er lette, holdbare, åndbare og yderst behagelige at have på – også i lang tid. Med 24 forskellige farver at vælge imellem, finder du med garanti noget du vil synes om, i Premium kollektionen.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Skræddersyet knækket hvid skjorte
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 5.399 Book en tid
Signature
Den luksuriøse løsning

I vores Signature kollektion finder du et væld af spændende farver og mønstre med eksklusive vævninger og spændende kombinationsmuligheder.

Her finder du blandt andet spændende blends, fugleøjevævning, pinstripes og moderigtige tern i mange forskellige afskygninger. Signature kollektionen dækker over hele 40 forskellige metervarer.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Skræddersyet knækket hvid skjorte
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 6.599 Book en tid
Private
Den unikke løsning

I Private kollektionen finder du limited edition metervarer i unikke mønstre og ultralette metervarer i ren uld. Kollektionen for ham som gerne vil stikke ud, og have det bedste af det bedste.

Udvalget bliver løbende udskiftet, så du er næsten garanteret aldrig at møde én med et matchende sæt.

Vælg mellem 20 unikke metervarer.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Skræddersyet knækket hvid skjorte
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 7.799 Book en tid

Bestman rabat

Hos Sjölin elsker vi selskaber, kommer I 3 eller flere, giver vi desuden 500,- i rabat til jer hver. Vi står altid klar til at være rammen om en hyggelig eftermiddag for dig, dine bestmen, svigerfar eller bryllupsgæster. Vi byder på lidt godt til ganen, og vores medarbejdere står klar til at give kompetent råd og vejledning, så I står knivskarpt til den store dag.

Book en tid