Bryllup

Bryllupstøj

Hos Sjölin ved vi, at ens bryllupsdag er én af de absolut største dage i ens liv. Intet skal være overladt til tilfældighederne og der skal bestemt kræses om enhver detalje. Vi oplever i dag en tendens til at gommens tøj er begyndt at få en mere betydningsfuld plads ved brylluppet. Denne tendens tager vi yderst seriøst, og har derfor udvidet vores ekspertise og kunnen til at inkludere skræddersyning af bryllupstøj til mænd. Kom gerne afsted i god tid (6-8 uger inden den store dag), så vi kan nå at gøre alt præcis som i ønsker det. 

Vi designer af det samme stof som dine bryllupsdrømme er gjort af

Hos os har du mulighed for at designe dine produkter til skræddersyning præcis efter dine ønsker, drømme og behov. Der er mulighed for at matche voksne og børn, så hvad end du forestiller dig at den store dag skal udspille sig i et en smoking, et klassisk skræddersyet jakkesæt, vest, et helt unikt eller et ganske enkelt udtryk, skaber vi lige præcis dét dine drømme er baseret på. 

Udover stil, har du mulighed for at vælge imellem vores yderst eksklusive kartotek af forskellige engelske og italienske metervarer, samt accessories der leveres i et eksklusivt samarbejde med en dansk producent. Vi tager fuldt ansvar for opmålingen samt tilretningerne, og er altid klar til at dele ud af vores ekspertise i forhold til designet, i det omfang der er behov for det. Her er det altså kun fantasien (og muligvis bruden) der sætter grænserne. 

Saml dine ’best men’ og opnå fordelagtige rabatter

Vi tilbyder skræddersyede bryllupspakker fra 3999,- til 5999,- alt afhængig af stofkvalitet. Pakken indeholder et skræddersyet jakkesæt, samt en skræddersyet skjorte. Derudover giver vi yderligere kr. 500,-  rabat pr. person, hvis I kommer 3 eller flere der køber en bryllupspakke. Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt, for at du får det præcis som du ønsker det. Vi håber vi må blive en del af jeres store dag! Tillykke med forlovelsen og mange tak for interessen.

Kærligeste hilsner Sjölin

Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik