Skjorter

Få din egen personlige skræddersyede skjorte

Hos Sjölin leverer vi skræddersyede skjorter i 97% italiensk bomuld og 3% elastan til DKK 700,- kr. Skjorter kan bruges i alle sammenhænge. Det formelle såvel som uformelle møde, en date, et bryllup, begravelser og til fest og farver.

Hos Sjölin leverer vi skræddersyede skjorter til en pris, der matcher andre kvalitetsskjorter på markedet, dog med én væsentlig forskel; vi producerer vores skjorter ud fra dine mål, og ikke ud fra et standardiseret og konventionelt et af slagsen. Hos Sjölin, oplever vi ofte kunder, der før hen har båret skjorter, hvor de har følt at de ikke kan få vejret ordentlig fordi kraven på skjorten sidder alt for stramt omkring halsen. Ved os, kommer du ikke til at opleve unødig åndenød, da vores skjorter laves efter mål der passer præcis til dig, så du altid føler dig tilpas i skjorten.

Et unikt design med dine ønsker i fokus

Som med vores andre skræddersyede produkter, kan du få din skjorte tilpasset præcis som du gerne vil havde det. Du bestemmer selv hvordan kraven skal udformes – ja faktisk, har du mulighed for helt selv at bestemme hvordan skjorten skal designes. Vi står naturligvis altid til rådighed med vores ekspertise, og fungerer som din erfarne sparringspartner i designprocessen. Denne proces hvor vi sammen finder frem til det ideelle resultat, sikrer, at du får et ganske unikt produkt i hænde – et produkt der adskiller sig fra standardiserede varer på markedet.

En skjorte designet med fokus på kombinationen af stil og høj komfort

Hos Sjölin går vi meget højt op i komfort, og det er derfor også yderst vigtigt for os, at din skræddersyede skjorte passer dig helt perfekt. Derfor tilbyder vi altid professionel opmåling i vores showrooms – en opmåling, der sikrer at du kan få en skjorte, der passer perfekt til dine mål.

En lækker, skræddersyet skjorte er et ’must-have’ i ethvert klædeskab. En skjorte der passer perfekt til dig og dit snit, og ovenikøbet er gjort af en exceptionel kvalitet, kan trækkes frem fra skabet til enhver lejlighed, og er garant for et stærkt førstehåndsindtryk.

 

Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik