Jakkesæt og smoking

Skræddersyet jakkesæt til 2999,-

Et skræddersyet jakkesæt er ikke bare et jakkesæt. Hos Sjölin gør vi en dyd ud af at indvi vores kunder i den store forskel der findes på et såkaldt konfektionsjakkesæt, også kaldet stangtøj, og et skræddersyet jakkesæt.

Hos Sjölin oplever vi ganske ofte, at folk henvender sig til os med et ønske om et produkt som de ikke kan finde i de normale butikker; enten fordi man har en anderledes figur end det standardiserede mål, eller fordi man ønsker noget helt unikt. Netop det unikke, er en del af det produkt vi tilbyder, og vi kan levere en løsning, der ikke blot komplementerer dine personlige træk, men som også får din selvtillid til at skinne igennem. Du kan booke tid til en uforpligtende snak i Aarhus, Odense, København, Aalborg og Kolding på vores bookingside: Booking eller kontakte os telefonisk på: 29 40 40 40.

Her ender din evige søgen efter det perfekte jakkesæt

Vi havde engang en kunde i vores showroom, der aldrig før havde formået at finde et jakkesæt der passede ham ordentligt. Hans evige søgen efter det perfekte fit uden succes, førte til at han gang på gang mødte op til fester iført jakkesæt der slet ikke passede til hans snit, størrelse og figur.

Hvad end han iførte sig, var der altid en del af jakkesættet der ikke sad helt som det burde. Men hans søgen skulle komme til ende da han satte fødderne i vores showroom, og efter vores professionelle opmåling, og vores designkonfigurations- og endelige fittingfase, fandt vi den ideelle løsning til netop denne kunde. Han var så ovenud tilfreds med jakkesættet, at han på stedet bestilte yderligere to sæt, for her var endelig mulighed for at iføre sig et jakkesæt der passede perfekt.

Jakkesæt der er kvalitetssikret på militær træningsbane

Alle vores jakkesæt er gjort af en kvalitet hvor det både kan mærkes og ses, at her er tale om noget ganske særligt. Kvalitet kommer i forskellige varianter, og vi tilbyder alt fra unik italiensk luksuskvalitet, til vores hyper populære uld/cashmere samt kvaliteter der indholder streach for maksimal komfort, altid syet med tykkere tråd i syningerne, for bedst muligt holdbarhed. Vi vil gerne selv kunne stå ved det vi sælger, så vi med hånden på hjertet altid kan sikre dig den bedste kvalitet, og vi har derfor kvalitetssikret vores skræddersyede jakkesæt.

Denne kvalitetssikring har vi udført i form af en slid-test på en militær træningsbane, hvor vores jakkesæt blev eksponeret for en slibekraft for at teste overfladens holdbarhed. Alle jakkesæt der blev udsat for denne test, klarede sig igennem uden problemer, og stod efterfølgende skadefri. For os er det tegn på, at der her er tale om en ordentlig vare, og en kvalitet som vi til en hver tid kan og vil stå inde for.

Fra traditionsbundne kreationer til nye kreative udfordringer

Vores passion og kompetencefelt er det skræddersyede jakkesæt. Vi sætter en dyd i det håndværk der ligger i at kreere et klassisk jakkesæt der bærer præg af traditioner og rene linjer, men er samtidig altid parate til at blive stillet nye og kreative udfordringer. Hvad end du har på hjerte, er vi altid klar til at høre om dine ønsker angående dit skræddersyede jakkesæt.

Skræddersyede jakkesæt til hele Danmark – mød os der hvor du er

Lad os tage en uforpligtende samtale, og sammen finde ud af hvordan vi gør dine jakkesætsdrømme til virkelighed. Du kan møde os på vores kontorer i Aarhus, Odense, Kolding, Aalborg, København og Esbjerg, men vi er også jævnligt at finde i blandt andet Randers, Herning,Vejle, Horsens, og Roskilde. Du er altid velkommen til at ringe til os og forhøre dig om hvornår vi er at finde i en by nær dig.

Vi ved at vi kan lave et jakkesæt der passer til dig, og vores erfaringer fortæller os at vi kan levere et skræddersyet produkt, som du vil blive glad for.

Lad os tage opgaven, så vi sammen kan skabe en formidabel løsning og gøre din drøm om det perfekte jakkesæt til virkelighed. Vi leverer naturligvis skræddersyede produkter til både private og erhverv.

Kontakt os nu
Ring til os på 2940 4040 eller send en mail til kontakt@suitsyou.dk. Sammen finder vi garanteret en løsning, som dækker dit behov. Du kan også booke en tid til opmåling i vores showroom i enten København, Aalborg Odense, Kolding, Aarhus eller Esbjerg.

Book en tid nu

Vi vil vove at påstå at du ikke har prøvet et ordentligt jakkesæt, før du har prøvet et skræddersyet jakkesæt fra Sjölin.

Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik