Frakker

Få din egen personlige skræddersyede cashmere frakke

HosSjölin klæder vi dig på til yderste lag, og vi synes personligt at det bedste indtryk og udtryk skabes, når kvaliteten skinner igennem fra inderst til yderst.

Vi har specialiseret os i at designe frakker, der på elegant manér formår at sætte prikken over i’et på dit look.

Vores cashmere frakker bliver produceret i 96% cashmere og 4% uld. Udover at være lækre at have på, sikrer denne blanding at de kan modstå danske vejr.  Vores frakker bliver lavet fra bunden så du selv kan bestemme farve, design, udtryk og snit.  

En frakke kreeret efter dine mål, statur og drømme

En skræddersyet frakke fra Sjölin adskiller sig fra den almindelige konfektionsfrakke ved at være designet og produceret helt fra bunden. Netop fordi vi ikke er bundet af standardiserede mål og snit, er det muligt helt ned til mindste detalje at kreere en frakke efter dine tanker, ønsker og drømme, så du får et slutprodukt i form af en frakke, der er helt unik og præcis som du vil have den.

Din skræddersyede frakke er din garant for et godt førstehåndsindtryk og høj komfort

En skræddersyet frakke er meget mere end blot et stykke overtøj. En frakke der er syet akkurat efter dine snit, din personlighed og stil, fungerer som en naturlig garant for et godt førstehåndsindtryk.

Hos Sjölin har vi stor erfaring med at kreere kvalitetsfrakker, der i harmoni med et skræddersyet jakkesæt giver dig et stærkt udtryk. Men udtryk er ikke alt, og for at du skal føle dig godt tilpas, er komfort også en væsentlig faktor når vi skaber frakker. Fordi en skræddersyet frakke sidder på dig præcis som den skal, er du sikret en komfort du ikke finder på samme måde i standardiserede konfektionsfrakker. Når komfort og stil på denne måde går hånd-i-hånd, skabes der en harmoni, der får din påklædning til gå op i en højere enhed.

Tilpasset til dine behov

Vores cashmere frakker bliver skræddersyet ud fra dine mål, og der er selvfølgelig gratis tilpasningsgaranti ved købet, ligesom på alle andre af vores skræddersyet produkter, så der er plads til at du kan have et skræddersyet jakkesæt eller smoking inde under, uden det sidder og genere.

Vi glæder os til at høre mere om dine tanker og idéer til din kommende skræddersyede frakke.

Book tid til en uforpligtende snak under booking her på eller ring på 2940 4040 hvis du har spørgsmål.

 

Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik