Accessories

Moderne accessories til dit skræddersyet jakkesæt

Fordi vi mener at kvalitet ligeså godt kan gennemføres ud i hver lille detalje, tilbyder Sjölin en lang række accessories til dit skræddersyede produkt.

Vi mener at det tilnærmelsesvist ville være ærgerligt at ’forurene’ sit skræddersyede jakkesæt med accessories af tarvelig kvalitet, og at tilbehør af samme gode kvalitet som resten af sættet kan få det hele til at gå op i en højere enhed der vidner om stilbevidsthed og seriøsitet.

Eksklusive  accessories produceret i Danmark til at fuldende dit look

Derfor har vi hos Sjölin, etableret et eksklusivt partnerskab med en dansk producent der er leverandører af kvalitets-accessories. Dette samarbejde sikrer dig at du altid kan tilkøbe passende accessories, der matcher, komplimenterer og stilsikkert fuldender dit skræddersyede jakkesæt.

Kvalitet skabes i mødet mellem godt design og gode materialer

Vi vil ikke finde os i at gå på kompromis med kvalitet når det kommer til accessories, og har udelukkende etableret aftaler med leverandører der kan love os garant for en holdbar kvalitet. Men for os er kvalitet ikke udelukkende ensbetydende med, at produktet er fremstillet af gode materialer – for os er et godt design også en vigtig del af kvalitet, og et element som aldrig må nedvurderes og undermineres. Gode materialer og et godt design er altså alfa omega når vi udvælger kvalitetsprodukter til vores kartotek af accessories til dit skræddersyede jakkesæt. 

Det ekstra pift til dit outfit der fuldender dit look og fremhæver dit jakkesæt

I vores sortiment vil du blandt andet finde slips, butterflies, lommeklude og manchetknapper, der ikke blot fungerer som stilsikkert komplement til dit skræddersyede jakkesæt, men også formår at give et ekstra pift til dit udtryk.

Accessories er mere end blot en tilføjelse til et stilrent udtryk – tilføjelsen af accessories, er en måde, hvorpå du kan få alle de stærke detaljer i dit skræddersyede jakkesæt frem.

Vi bestræber os på at opfylde dine ønsker, og indhenter gerne udefra

Vi bestræber os altid på at give dig den bedst mulige vejledning, når du skal købe accessories hos Sjölin, og tilbyder derfor helt unikt at indhente andre varer end de lagerførte, så vores sortiment altid lever op til dine ønsker.

Vi glæder os til en uforpligtende samtale med dig, så vi sammen kan tale mere om hvordan vi kan skabe netop det look, som du er på jagt efter.

 

Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik