Sortiment

Hos Sjölin tilbyder vi et ganske imponerende spektrum af skræddersyet produkter og kan samtidig stå til rådighed med lukrative erhvervsaftaler, rabatpakker og anden godtgørelse ved indkøb i større mængder.

Vi producerer alt lige fra jakkesæt, veste, skjorter, og frakker altid med dine ønsker i fokus, i vores showroom i Aarhus, Odense, København, Aalborg, Esbjerg og Kolding.

 

Et jakkesæt der passer til alt fra de store fester, firmaaftaler og den private anledning

Hos Sjöling sætter vi en stor ære i at levere skræddersyede jakkesæt til store revisionsselskaber, professionelle idrætsudøvere, Den kongelige Livgardes storslåede ’Blå Fest’, og til gymnasiestudenternes lancierfester. Ud over det har vi leveret omkring 4000 jakkesæt og smokings til den til store dag, nemlig bryllup. 

Vores største kundegruppe er dog privatpersoner – en interessant og yderst inspirerende gruppe at arbejde med, da ønskerne herfra spænder så evigt forskelligt, og hele tiden udfordrer os til at lære nyt.

Vi er stolte af vores evne til at levere stort set alt indenfor skræddersyede jakkesæt. Vi gør din drøm om det perfekte sæt, til virkelighed, og designer og får skræddersyet produkter efter dit hoved og dine ønsker. Vi kreer jakkesæt gjort af alt fra spektakulære tern og prangende pangfarver til klassiske og stilrene typer af jakkesæt.

En designproces i samarbejde med dig, og med præcis dine ønsker i fokus

Vi anbefaler at du ved første konsultation medbringer et billede af et jakkesæt som du finder interessant og nærmer sig det du gerne vil se dig selv i. Dette skaber en god forståelse for netop dine ønsker, og faciliteter overensstemmelse i designkonsultationen, så vi ved hvordan vi skaber det perfekte jakkesæt til dig.

Vi producerer dog ikke blot jakkesæt. Som det ’lille ekstra’ kan du få skræddersyet en vest tilpasset jakkesættet, der udover at fuldende dit look, giver dig et unikt og stilrent udtryk, så du altid står skarpt til enhver anledning. Vi leverer skræddersyede skjorter til både forretningsmanden- og kvinden og til det mere uformelle behov, og tager altid dine ønsker i betragtning når vi designer.

Vi leverer også andre skræddersyede løsninger end blot jakkesæt. Især er vores skræddersyede skjorter i høj kurs, som vi ligeledes kan designe ud fra lige præcis dine ønsker ønsker. Vi kan derfor levere skræddersyede skjorter, der henvender sig til forretningsmanden, men også i andre udformninger som passer i mere uformelle sammenhænge. 

Klædt godt på fra inderst til yderst med et jakkesæt skabt med dig i centrum

Sjölin tilbyder desuden skræddersyede cashmere frakker i et unikt design, skabt med dine ønsker i fokus. Da vores frakker, ligesom vores andre skræddersyede produkter, skabes fra bunden, er det derfor muligt at forme jakken præcis efter dine visualiseringer og ønsker. 

Vi er desuden leverandører af accessories såsom butterflies, lommeklude og slips, alt sammen af høj kvalitet, så det stemmer overens med design og kvalitet på dit skræddersyede jakkesæt.

Det hele produceret i en høj kvalitet, til alle lejligheder, vi rådgiver altid i forhold til accessries valg så dette stemmer overens med den valgte skræddersyede løsning og den givne lejlighed.

Vi glæder os meget til at høre fra dig – og vi glæder os til at skabe et produkt, der er dig værdig.

Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik