Ternet Jakkesæt

Skil dig ud fra mængden i et lækkert, ternet jakkesæt fra Sjölin. Vi tilbyder mange forskellige metervarer med tern, som vi kan forvandle til det flotteste, skræddersyede jakkesæt skabt i netop dine mål og med dine ønskede detaljer. Lad dig inspirere af mulighederne her, og book din tid til en uforpligtende, personlig opmåling. Vi brænder for det gode håndværk og for metervarer af højeste kvalitet, og vælger du et ternet jakkesæt fra Sjölin, er du sikret et jakkesæt, som du kan have glæde af i rigtig mange år.

Mange muligheder for personlig tilpasning

Hvordan skal dit næste jakkesæt se ud? Vi tilbyder både helt klassiske habitter samt jakkesæt med dobbeltradet lukning i bedste uniformsstil. Hertil kan du for eksempel vælge forskellige typer af revers, paspolerede lommer, enkelt eller dobbelt slids, åbne eller lukkede ærmeknapper, inderfor samt personlig brodering. Det giver dig rig mulighed for at skabe et ternet jakkesæt, der opfylder dine drømme ned til mindste detalje.

Vores medarbejdere står klar

Vi står altid til rådighed til en gratis og uforpligtende opmåling eller vejledning til dit næste jakkesæt. Du kan finde et showroom nær dig eller booke en tid allerede i dag.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Book en tid allerede i dag
Book en tid