Stribet Jakkesæt

Vores stribede jakkesæt er meget populære, og hos Sjölin kan vi skræddersy netop det stribede jakkesæt, du drømmer om. Vi tilbyder personlig opmåling og vejledning over hele landet, og sætter en ære i at skabe et jakkesæt af høj kvalitet, der opfylder alle dine ønsker. Vi brænder for den gode metervare, den suveræne pasform og de små detaljer, der tilsammen danner rammen om det perfekte stribede jakkesæt til enhver lejlighed. Tag et kig på mulighederne her, og se, om ikke et stribet jakkesæt også er lige noget for dig.

Smart klædt på i flotte striber

Et jakkesæt med diskrete striber er et spændende valg for dig, der ønsker et jakkesæt udover det sædvanlige. Alle vores jakkesæt produceres i Europa og kan tilpasses efter dine drømme ud fra et væld af valgmuligheder. Skal jakkesættet være dobbeltradet eller med klassisk 2-knaps-lukning, er du til jakke eller vest, ønsker du åbne eller lukkede ærmeknapper, og hvad med paspolerede lommer? Det er blot nogle af de muligheder, du kan tage stilling til, når du vælger et stribet jakkesæt fra Sjölin.

Vores medarbejdere står klar

Vi står altid til rådighed til en gratis og uforpligtende opmåling eller vejledning til dit næste jakkesæt. Du kan finde et showroom nær dig eller booke en tid allerede i dag.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Book en tid allerede i dag
Book en tid