Skræddersyede jakkesæt i Esbjerg ved Sjölin

Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasningsgaranti og garanterer altid service i øjenhøjde.

Book en tid til en uforpligtende opmålning

Velkommen til Sjölin Esbjerg

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot.
Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999,-. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte jakkesæt

Konceptet

Book en tid online
3 minutter

Design & opmåling
1 time

Skræddersyning
6 - 8 uger

Tilpasning
30 minutter
Det siger vores kunder
Nemt, enkelt og ligetil
Var inde til opmåling, hvor jeg blev guidet igennem hele processen af et super personale - herefter gik der 5 uger, hvorefter jeg kom til noget fitting. Der var lidt småting der skulle ændres, hvilket de havde informeret om ved opmålingen, da det var min…
Simon
Fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse.. Og det er lige fra opmålingen til fitting og til det endelige resultat er blevet afhentet.. Servicen er fantastiske og et mere smilende og imødekommende personale skal man lede længe efter.. Det er sjældent man møder en så gennemført professionalisme…
Brian Bogedal Nielsen
Alt spillede
Som førstegangskøber af et jakkesæt var det her eminent. Super sød og dygtig betjening. Privattid med en skrædder, ingen forstyrelser, hurtig levering. Alt spillede.
Peter Finne Kristensen
Du finder ikke bedre produkttil prisen
Der kommer ikke meget bedre service, produktet er lækkert og prisen er iorden
Viktor Lai

Esbjerg

Tæt på Esbjerg Centrum ligger Sjölin Esbjerg, hvor Chris Levinsen står klar til at byde jer velkommen indenfor i de hyggelige og intime rammer, hvor han med råd, vejledning og en kyndig hånd vil guide dig frem mod dit næste perfekte jakkesæt – selvfølgelig altid til knivskarpe priser som er til at forstå.

 

 

Få det jakkesæt, du altid har drømt om

Hos Sjölin er vi specialister i skræddersyede jakkesæt. Derfor kan vi også garantere, at vi kan hjælpe med at skabe det jakkesæt, du altid har drømt om. Det er selvfølgelig gældende, uanset hvad du har af ønsker til dit kommende jakkesæt.

Bor du i Esbjerg eller omegn kan du glæde dig over, at vi har et showroom i Esbjerg. Det betyder, at du kan få lavet et skræddersyet jakkesæt Esbjerg hos Sjölin. Her vil du også blive præsenteret for de mange metervarer, farver og kvaliteter, vi tilbyder, så du ved, hvad dine muligheder er.

 

Service og den gode stemning er i højsædet, og vi sørger altid for, at tage os god tid til dig, så processen med at vælge det helt rigtige stof og snit bliver klaret i god ro og orden, uden forstyrrende elementer. Der er altid kaffe på kanden, og skulle I være flere som ønsker at kigge forbi på samme tid, laver vi gerne et hyggeligt arrangement for jer.

 

Er I større grupper anbefaler vi dog, at I booker tid i Kolding, da der her er mere plads at boltre sig på.

 

Book en tid online, eller ring på 4253 0805 – vi glæder os til at se dig!

Vores kollektioner

Classic
Den klassiske løsning

Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 2.999 - 3.999,- Book en tid
Premium
Den gode løsning

I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 3.999 - 4.999,- Book en tid
Signature
Den luksuriøse løsning

I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 4.999 - 5.999,- Book en tid
Private
Den unikke løsning

I Private kollektionen finder du vores mest eksklusive metervarer. Spændende og unikke mønstre og farver, og de dyreste vævninger.

Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.

Vi har desuden lagt vægt på at finde de fineste, rene uld til det klassiske, tidsløse jakkesæt som aldrig vil gå af mode men der samtidig giver lidt kant – det perfekte valg til f.eks. en klassisk smoking. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: 5.999 - 6.999,- Book en tid

Showroomet i Esbjerg

Esbjerg
Murevej 7b , 6700 Esbjerg

Gratis parkering
Handicapvenlig adgang

Chris Levinsen
Chris Levinsen
T: 4253 0805
E: chris@sjolin.dk
Book en tid