Skræddersyede jakkesæt i Aarhus ved Sjölin

Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasningsgaranti og garanterer altid service i øjenhøjde.

Book en tid til en uforpligtende opmålning

Velkommen til Sjölin Aarhus

Sjölin er Danmarks største leverandør af skræddersyede jakkesæt! Vi har +8 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot.
Vores priser på målsyede jakkesæt starter fra 2.999,-. Vi klarer alt fra bryllup til erhverv.

Udvalgte jakkesæt

Konceptet

Book en tid online
3 minutter

Design & opmåling
1 time

Skræddersyning
6 - 8 uger

Tilpasning
30 minutter
Det siger vores kunder
I trygge hænder
Følte mig i trygge hænder fra start til slut og alle mine spørgsmål/bekymringer blev besvaret til UG - og der var sikkert nogle dumme nogle, for jeg ved absolut intet om opmåling og diverse stoftyper. Slutproduktet var mere end gennemført og nu her 3 måneder…
Anders Engelstad
Helt enestående service
Har netop hentet mit 3 sæt. Igen er servicen helt i top. Sættet sidder igen perfekt. De er og bliver min eneste leverandør af habitter. Personalet er yderst kompetente til at hjælpe med at sammensætte farver, stof og stil. Man går derfra efter opmåling med…
Jesper West Lienhøft
10/10
Vi bestilte 4 jakkesæt, og da de ankom passede alle 4 perfekt - Kan stærkt anbefale at benytte sig af Sjölin hvis man skal bruge et skræddersyet jakkesæt
Miclas Storm
Fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse.. Og det er lige fra opmålingen til fitting og til det endelige resultat er blevet afhentet.. Servicen er fantastiske og et mere smilende og imødekommende personale skal man lede længe efter.. Det er sjældent man møder en så gennemført professionalisme…
Brian Bogedal Nielsen

Aarhus C

Aarhus C

I Klostergade 16 midt i Aarhus finder du Sjölin Aarhus – Sjölin's længst eksisterende showroom, hvor vi altid står klar til at byde dig velkommen og sammen med dig, finde frem til dit næste perfekte jakkesæt.

 

Vi har lang og stor erfaring med at lave dit drømmejakkesæt, og har du særlige ønsker går vi altid langt for at sikre, at du går glad herfra. Vi har altid kaffe på kanden, og er behjælpelige med snit og stil, og med mere end 100 metervarer at vælge imellem har vi altid noget du vil blive glad for – og naturligvis til priser som er til at forstå.

Jakkesæt til enhver lejlighed hos Sjölin

Typisk er der en specifik anledning til, at man går på jagt efter et nyt jakkesæt. Uanset hvad der har ført til, at du er på jagt efter et nyt jakkesæt Aarhus, står vi klar til at hjælpe hos Sjölin. Vi kan nemlig hjælpe dig med jakkesæt til en hvilken som helst lejlighed.

Når du får lavet et skræddersyet jakkesæt Aarhus hos Sjölin, laves det nemlig med afsæt i dine ønsker og mål. Du får derfor et jakkesæt, hvor du selv har valgt metervare, snit, farve mv. Dermed er du sikret, at det egner sig til den tiltænkte lejlighed.

 

I Aarhus er vi glade for selskaber, og lægger altid gerne hus til herreklubber, polterabender eller lignende, hvis I har lyst til en hyggelig eftermiddag eller aften i jakkesættets tegn. Vi byder på lidt godt til ganen, og tager os god tid til at guide jer igennem jakkesættets ABC så I står knivskarpt.

 

Book tid til opmåling online, eller ring på tlf: 2347 9053 – vi har åbent mandag-lørdag, og glæder os til at se dig!

 

Vores kollektioner

Classic
Den klassiske løsning

Vores Classic kollektion af metervarer tæller alle de gode, klassiske jakkesætfarver. Kvaliteten er kraftig og gedigen, og du får et sæt som vil holde sig flot i mange år.

Classic kollektionen er desuden perfekt til forårs- og efterårsbrug, grundet metervarernes lidt kraftigere struktur. Jakkesæt fra Classic kollektionen er dejligt varme at have på, og det perfekte match hvis du er på jagt efter et godt jakkesæt som ikke er alt for dyrt.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 2.999 Book en tid
Premium
Den gode løsning

I Premium kollektionen finder du en masse flotte og spændende farver, som spænder fra klassisk sort, koksgrå og navyblå til grøn, bordeaux og brændt orange – her er virkelig noget for enhver smag. Metervarerne er vævet finere, hvilket giver en mere ensartet overflade og et mere åndbart resultat.

Premium kollektionen er det perfekte valg til ham som bruger sine jakkesæt meget. Vores blends holder sig pæne i meget lang tid, selv ved intensivt brug, og er derfor perfekte til f.eks. kontorbrug. Her får du virkelig meget jakkesæt for pengene.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 4.199 Book en tid
Signature
Den luksuriøse løsning

I vores Signature kollektion finder du en masse spændende uldblends samt moderigtige og klassiske mønstre i skøn forening.

Hvad enten du er på jagt efter den helt rigtige sommertern, en klassisk pinstripe eller unikke needlepoint mønstre, så finder du det i Signature kollektionen.

Det er også her du finder super lette uldblends som gør sig perfekt til forårs- og sommermånederne.

Signature er luksus jakkesæt, som du aldrig bliver træt af, og føles åndbart og behageligt selv efter en hel dags brug.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 5.399 Book en tid
Private
Den unikke løsning

I Private kollektionen finder du vores mest eksklusive metervarer. Spændende og unikke mønstre og farver, og de dyreste vævninger.

Her har vi samlet et udvalg af de mest spændende limited edition metervarer fra vores italienske leverandør, hvilket sikrer dig et jakkesæt som du med garanti ikke ser to af.

Vi har desuden lagt vægt på at finde de fineste, rene uld til det klassiske, tidsløse jakkesæt som aldrig vil gå af mode men der samtidig giver lidt kant – det perfekte valg til f.eks. en klassisk smoking. Private kollektionen er til den kræsne, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit valg.

 • Skræddersyet jakkesæt
 • Opmåling og design
 • 100% tilpasningsgaranti
Pris: Fra 6.599 Book en tid

Showroomet i Aarhus

Aarhus
Klostergade 16, 8000 Aarhus C

Jonas Mikkelsen
Jonas Mikkelsen
T: 4129 0298
E: jonas@sjolin.dk
Niels Mogensen
Niels Mogensen
T: 2245 6486
E: niels@sjolin.dk
Martin Møller
Martin Møller
 
 
Book en tid