Marineblå jakkesæt

Forkæl dig selv med et moderne, marineblå jakkesæt i skræddersyet fit fra Sjölin. Vi tilbyder personlig opmåling hos vores lokale afdelinger over hele landet og sikrer dig det perfekte jakkesæt af høj kvalitet. Er du til klassisk habit eller måske til dobbeltradet jakkesæt med skønne detaljer i form af for eksempel et lækkert inderfor eller personligt broderi, der gør netop dit marineblå jakkesæt helt unikt? Vi lytter til dine ønsker og skaber drømmen af et kvalitetsjakkesæt i marineblå i samråd med dig.

Skræddersyet design produceret i Europa

Hos Sjölin vil vi gerne skille os ud fra mængden. Vi producerer alle vores produkter i Europa og brænder for at trylle flotte metervarer om til de bedste skræddersyede jakkesæt på markedet. Et marineblå jakkesæt kan bruges af alle, både ung og ældre, og det passer godt til mange forskellige anledninger. Bestil en uforpligtende opmåling i dag, og kom ét skridt tættere på at blive den heldige ejer af et marineblå jakkesæt fra Sjölin.

Vores medarbejdere står klar

Vi står altid til rådighed til en gratis og uforpligtende opmåling eller vejledning til dit næste jakkesæt. Du kan finde et showroom nær dig eller booke en tid allerede i dag.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Book en tid allerede i dag
Book en tid