Tilpasning

Hos Sjölin tilstræber vi naturligvis altid, at lave dig et perfekt produkt, der sidder og føles som du drømmer om. Nogle gange kan det dog ske, at sættet kræver mindre tilretninger når det kommer hjem, for at vi opnår den helt ideelle pasform. Dette er meget normalt, første gang man får lavet målsyet tøj, og skal ses som en del af processen mod det perfekte jakkesæt.

Når dine produkter kommer hjem fra fabrikken, vil du modtage en mail om, at du kan booke en tid til fitting på vores hjemmeside, på et tidspunkt som måtte passe dig. Fittingen foregår som udgangspunkt i det showroom som du er blevet målt op i. Ønsker du fitting i et andet showroom bedes du gøre opmærksom herpå, til opmålingen.

Ved fittingen prøver du tøjet på, og skulle der være brug for mindre tilretninger vil disse blive foretaget af vores lokale, danske skrædder. Du vil få udleveret en skrædderseddel, og tager herefter selv til skrædderen med produkterne. Det er meget vigtigt, at du selv tager til skrædderen, da det er essentielt for syerskerne at se dig i tøjet, således at de ved præcist hvor og hvor meget der skal ændres. Dette sikrer det til enhver tid bedste tilretningsresultat.

Du skal naturligvis ikke betale noget for tilretningerne – dette er inkluderet i prisen for det produkt du har købt.

Alle vores tilknyttede skræddere tilstræber at kunne lave alle former for tilretninger, indenfor 4 hverdage.

Book en tid