Tilpasning

Hos Sjölin tilstræber vi naturligvis altid, at lave dig et perfekt produkt, der sidder og føles som du drømmer om. Nogle gange kan det dog ske, at sættet kræver mindre tilretninger når det kommer hjem, for at vi opnår den helt ideelle pasform. Dette er meget normalt, første gang man får lavet målsyet tøj, og skal ses som en del af processen mod det perfekte jakkesæt.

Når dine produkter kommer hjem fra fabrikken, vil du modtage en mail om, at du kan booke en tid til fitting på vores hjemmeside, på et tidspunkt som måtte passe dig. Fittingen foregår som udgangspunkt i det showroom som du er blevet målt op i. Ønsker du fitting i et andet showroom bedes du gøre opmærksom herpå, til opmålingen.

Ved fittingen prøver du tøjet på, og skulle der være brug for mindre tilretninger vil disse blive foretaget af vores lokale, danske skrædder. Du vil få udleveret en skrædderseddel, og tager herefter selv til skrædderen med produkterne. Det er meget vigtigt, at du selv tager til skrædderen, da det er essentielt for syerskerne at se dig i tøjet, således at de ved præcist hvor og hvor meget der skal ændres. Dette sikrer det til enhver tid bedste tilretningsresultat.

Du skal naturligvis ikke betale noget for tilretningerne – dette er inkluderet i prisen for det produkt du har købt.

Alle vores tilknyttede skræddere tilstræber at kunne lave alle former for tilretninger, indenfor 4 hverdage.

 

Tilretninger er nødvendige for opnå det perfekte resultat

Det er vanskeligt at remme plet første gang, når et jakkesæt skræddersyes. Derfor er det nødvendigt med mindre tilretninger, hvis man skal opnå det perfekte resultat. Tilretningerne er derfor en helt almindelig del af processen, når et jakkesæt skræddersyes.

Det er forskelligt fra gang til gang, hvor mange og hvor store tilretninger, der skal til. I nogle tilfælde sker det, at man helt undgår tilretninger, men det kan ikke garanteres. Når du bestiller dit jakkesæt, skal du derfor forvente, at der skal tilretninger til, før det bliver helt perfekt.

Tilretningen er derfor ikke nødvendige, fordi der er opstået fejl. Tværtimod er det en helt naturlig del af processen. Det er derfor sidste del af processen, og når skrædderen er færdig, er du sikker på, at dit nye jakkesæt ikke blot ser ud, men også sidder, som det skal.

 

Alle vores tilretninger udføres i Danmark

Alle vores tilknyttede skræddere er i Danmark, hvorfor dine tilretninger som regel kan udføres kort tid efter, at dit sæt er kommet fra fabrikken. Vi samarbejder med flere skræddere, hvorfor vi også har et samarbejde med en skrædder, der holder til i nærheden af din bopæl.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke er en meromkostning forbundet med disse tilretninger. Det gør sig gældende, hvad enten der er tale om få eller mange, store eller små tilretninger.

I og med, at det er en helt naturlig del af at få skræddersyet et jakkesæt, er det selvfølgelig en del af prisen for dit jakkesæt hos Sjölin.

Book en tid