Sådan foregår processen

Book en tid til en uforpligtende opmåling i et af vores showrooms i enten København, Kgs. Lyngby, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg eller Kolding her. I vores showroom vil du blive taget varmt imod, og vi gennemgår de forskellige designmuligheder, stofkvaliteter, farver, og snit, så de matcher dine præferencer og du opnår det ønskede resultat.

Dernæst foretager vi en opmåling, der sikrer den ønskede pasform. Igennem hele processen vil vi endvidere bistå med rådgivning og vejledning ud fra vores mange års erfaring.

Ca. 6-8 uger efter, opmålingen, alt afhængig af travlhed, vil vi have dine skræddersyede produkter klar og du får herefter besked om at de er klar til fitting/afhentning.

Under afhentingen gennemgår vi alle produkterne og sikrer os at de lever op til vores kvalitetsstandarder og aftaler i forhold til design og pasform. Skulle du ønske tilretninger, foretages disse ved lokale danske skræddere for at opnå det bedste resultat. Denne tilpasning hos skrædder er selvfølgelig med i prisen da vi yder tilpasningsgaranti.

Vi gemmer dine mål i forhold til gældende dansk lovgivning så det bliver endnu nemmere næste gang du skal have produceret et skræddersyet jakkesæt.

Book en uforpligtende opmåling
3 minutter Book en tid til en opmåling i et af vores showrooms i hele landet her.
Showrooms & design
Ca. 1 time I vores showroom vil du blive taget godt imod, og vi gennemgår de forskellige muligheder inden for design, pasform, stofkvaliteter, farver og snit, så de matcher dine præferencer og du opnår det ønskede resultat.
Opsyning af dit personlige produkt
Ca. 6 - 8 uger Vi sender alle dine mål og ønsker til vores skræddere i Europa som syer dit jakkesæt.

6 - 8 uger efter opmålingen, alt afhængig af travlhed, vil vi have dine skræddersyede produkter klar. Herefter vil du blive kontaktet, med henblik på at booke tid til en fitting.
Fitting & tilpasningsgaranti
Ca. 30 minutter Skulle du mod forventning ønske tilretninger, foretages disse ved lokale skræddere. Denne tilpasning hos skrædder er selvfølgelig med i prisen da vi yder tilpasningsgaranti.
Book en tid