Sådan foregår processen

Book en tid til en uforpligtende opmåling i et af vores showrooms i enten København, Aarhus, Odense, Aalborg eller Kolding her.  I vores showroom vil du blive taget varmt imod, og vi gennemgår de forskellige designmuligheder, stofkvaliteter, farver, og snit, så de matcher dine præferencer og du opnår det ønskede resultat. 

Dernæst foretager vi en opmåling, der sikrer den ønskede pasform. Igennem hele processen vil vi endvidere bistå med rådgivning og vejledning ud fra vores mange års erfaring.

Ca. 6-8 uger efter, opmålingen, alt afhængig af travlhed, vil vi have dine skræddersyede produkter klar og du får herefter besked om at de er klar til fitting/afhentning.

Under afhentingen gennemgår vi alle produkterne og sikrer os at de lever op til vores kvalitetsstandarder og aftaler i forhold til design og pasform. Skulle du ønske tilretninger, foretages disse ved lokale danske skræddere for at opnå det bedste resultat. Denne tilpasning hos skrædder er selvfølgelig med i prisen da vi yder tilpasningsgaranti.

Vi gemmer dine mål i forhold til gældende dansk lovgivning så det bliver endnu nemmere næste gang du skal have produceret et skræddersyet jakkesæt.

Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik