Er du vores nye franchisetager & indehaver?

Brænder du for salg og herremode, og har modet til at springe ud som selvstændig?

Sjölin søger engagerede franchisetagere i hele Skandinavien, som har lysten og modet til at sælge Nordens bedste målsyede jakkesæt og skjorter til den moderne mand. Går du med en iværksætter i maven og brænder du for herremode? Så er dette din mulighed for at udleve drømmen!

 

Om Sjölin

Sjölin er blandt Danmarks største og mest velansete leverandører af målsyede jakkesæt og skjorter til mænd. Stiftet i 2013 af Patrick Sjölin i Aarhus, Danmark søger vi, at demokratisere det målsyede jakkesæt, således at alle får muligheden for at mærke hvordan det er at gå i tøj som passer perfekt – uden at det behøver at koste en formue. Vi modtager vores kunder i øjenhøjde i vores showrooms og guider dem til det perfekte jakkesæt. Vi tager mål på den gode, gammeldags facon hvorefter produkterne skræddersys i Polen på en af Europas bedste og mest velansete fabrikker.

 

Hvad kan du forvente som franchisetager?

Sjölin er et koncept med bevist værdi. Vi laver årligt ca. 3.000 målsyede produkter og har en stor skare af glade og trofaste kunder som igen og igen vender tilbage til os på grund af det gode produkt og de gode priser.

Som franchisetager bliver du lært grundigt op i måltagning og bestilling af vores dygtige team, og vi hjælper dig med at finde og indrette det perfekte showroom i dit nabolag så du får det bedst mulige udgangspunkt for din forretning.
At starte som franchisetager hos Sjölin medfører meget begrænsede opstartsomkostninger, da vores showrooms ikke ligger på hovedstrøg og der ikke er hverken krav eller behov for et stort lager – alting laves på bestilling, og du vil derfor finde, at dét at være franchisetager hos Sjölin medfører meget lave faste omkostninger i sammenligning med fx en traditionel tøjbutik.

 

Hvem leder vi efter?

Den ideelle Sjölin franchisetager har en drøm om at være sin egen chef, og samtidig være en del af et team som sammen bygger videre på det eksisterende, stærke brand. Det er en fordel hvis du fra start har store vækstdrømme, og kan se dig selv varetage 3-5 showrooms på sigt. Derudover er du naturligvis punktlig, pligtopfyldende, salgsorienteret, arbejdsom – og altid med målet at yde den absolut bedste kundeservice til vores mange, gode kunder. Det er en klar fordel hvis du har erfaring indenfor herremode, men dette er ikke et krav – du vil modtage grundig oplæring i jakkesættets ABC samt naturligvis opmåling. Det er en fordel hvis du har et godt og bredt netværk i dit lokalområde – det gør salgsarbejdet nemmere og sjovere hvis du har gode, lokale kontakter i erhvervslivet som du kan trække på. Du trives i en lederrolle med frihed under ansvar, og formår at styrke og engagere dit team af kommende medarbejdere til at yde deres bedste hver dag.

 

Hvad får du som franchisetager?

  • Et succesfuldt, unikt og ikke mindst gennemtestet koncept med minimal risiko
  • Rettigheder for et aftalt område
  • Meget attraktive indkomstmuligheder, allerede fra år 1
  • Færdigforhandlede gode priser fra alle Sjölins leverandører
  • Træning og oplæring om virksomhed og produkter, som sikrer dig det absolut bedste udgangspunkt
  • Gennemtestede systemer og gratis rådgivning - ALTID
  • Levering af et perfekt produkt, hver gang, som du kan være glad for og stolt af at sælge
  • Grundigt udarbejdet manualpakke.
  • Tæt sparring og hjælp fra ekspertteam ved fysiske besøg, men også i dagligdagen via  telefon.
  • Øget brand opmærksomhed igennem centraliserede initiativer – så du kan fokusere på dét du er bedst til: At sælge produktet.

 

Har dette vakt din interesse? Så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning.

Kontakt os allerede i dag og hør om de spændende muligheder.

 

Patrick Sjölin, franchiseansvarlig

@: patrick@sjolin.dk

T: 4272 1782

Book en tid