FAQ

Vores jakkesæt ligger fra 2999,- til 5999,- alt afhængig af kvalitet.
Sjölin bestræber sig på at have en så kort leveringstid, som overhovedet muligt. Man skal forvente mellem 6-8 ugers. Står du også skal bruge det inden 4 uger, så kontakt på kontakt@suitsyou.dk eller 4272 1782 og hør hvad mulighederne er.
Hos Sjölin har du mulighed for at besøge os i vores showrooms på følgende adresser: Århus: Ravnsøvej 7 8240 Risskov. København: Nørregade 40, 5 sal. 1165 København K. Odense: Odensevej 95, 6250 Odense S, og Aalborg Læsøgade 15 st. th. 9000 Ålborg Kolding: Nordager 22, Tårn 2, 1 sal 6000 Kolding. Esbjerg: Murevej 7b 6700 Esbjerg Alle vores opmålinger og fittings foregår via tidsbestilling du kan booke en tid her
Sjölins mission er at gøre det enkelt og overskueligt for kunden at handle. Vi yder derfor altid personlig opmåling i vores showrooms i Århus i Risskov, København, Aalborg, Kolding, Esbjerg eller Odense, hvor vi sørger for den personlige opmåling og tager en designkonfiguration med kunden. Du kan booke en tid her
Ja, vi har skræddersyet bukser til 700,- og en skræddersyet blazer til 2500,-
Nej, hvis det er sket at du har ændringer i din allerede bestilte ordre og ordren er i gang med at blive produceret, er ordren som udgangspunkt bindende. Alt afhængigt af situationen kan vi dog kontaktes via kontakt@suitsyou.dk, hvor den enkelte sag vil blive vurderet. Er vi IKKE allerede igang med at producere dit skræddersyet jakkesæt, kan der foretages ændringer i ordren.
Har du fået besked om at dit skræddersyet jakkesæt er kommet hjem, booker du tid til en fitting/afhening her.
Sjölin kan kontaktes via kontakt@suitsyou.dk eller på +45 42 72 17 82. Kundeservice vægtes højt hos Sjölin, og vi vil derfor bestræbe os på at svare hurtigst muligt.
Hos Sjölin er CSR en vigtig del. Vi forholder os på alle måder til loven, og vi er jævnligt i dialog med vores leverandører for at sikre en altid ordentlig holdning til såvel vores ansatte som vores ansvarlighed overfor miljø og samfund.
Hos Sjölin får vi produceret alle vores produkter i europa nærmere bestemt Polen. Fabrikken består udelukkende af uddannede skrædderer der gør alt hvad de kan for at hvert eneste kunde skal blive 100% tilfreds med deres skræddersyet jakkesæt. Vi samarbejder udelukkende med troværdige samarbejdspartnere, som vi jævnligt besøger for at tjekke op på arbejdsforholden, og produktionen af vores skræddersyet jakkesæt.
Vi har flere producentaftaler med førende tekstilforhandlere i England, Spanien og Italien, book en uforpligtende tid i et af vores showrooms, du kan booke en tid her.
Som udgangspunkt anbefaler vi altid at alle skræddersyet produkter fra Sjölin bliver renset på et professionel renseri. Skulle skaden ske, og der kommer en plet eller lignende på dit jakkesæt, anbefaler vi, at du forsigtigt dupper det med en fugtig klud straks efter uheldet. Vær dog meget påpasselig, da der er tale om et meget følsomt produkt! Vi anbefaler, at du altid opbevarer dit jakkesæt i en dragtpose. Skjorten kan godt vaskes i maskine, her anbefaler vi at det bliver gjort på max: 30 grader, og gerne kold vask. Skjorter skal altid stryges, men undgå at stryg for hårdt på krave og manchet.
Bestil en opmåling eller få personlig betjening
Book en tid her

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik