Grønt Jakkesæt

Farven grøn er på højeste mode lige nu og står godt til mange andre farver, der derfor er suveræne at kombinere, når du vil klæde dig smart på i et grønt jakkesæt til særlige lejligheder. Kombiner for eksempel med en klassisk, hvid skjorte, eller skru op for farverne med en butterfly eller et slips i din favoritfarve, der uden tvivl vil spille flot sammen med den dybgrønne farve på jakkesættet.

Forkæl dig selv med et skræddersyet jakkesæt i grøn

Vores grønne jakkesæt fås i mange forskellige modeller, og vi skræddersyr det helt perfekte jakkesæt i grøn til dig. Vores grønne jakkesæt er produceret i Europa i de bedste kvalitetsmaterialer, så du er sikret et jakkesæt, som du kan have glæde af igen og igen i mange år. Købet af et lækkert, skræddersyet jakkesæt er en investering, du ikke fortryder, og vi glæder os til at skabe det rette grønne jakkesæt i samarbejde med dig.

Vores medarbejdere står klar

Vi står altid til rådighed til en gratis og uforpligtende opmåling eller vejledning til dit næste jakkesæt. Du kan finde et showroom nær dig eller booke en tid allerede i dag.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Book en tid allerede i dag
Book en tid