2

Opmåling & bestilling

3

Afhentning

Book en tid hos Sjölin


Book en tid i en af vores afdelinger

København Aarhus Odense Aalborg Kolding Esbjerg

Der er ikke langt fra drøm til virkelighed, hvis du går med tanken om det perfekte skræddersyede jakkesæt, der passer præcis til din kropsbygning, statur og stil. Book nemt og enkelt en tid i én af vores 6 afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense, Kolding, København eller Esbjerg.

I bookingsystem har du mulighed for at booke tid og sted til opmåling, vælge ønskede medarbejder, og når produktet er færdigt, bestille tid og sted for afhentning. Vi glæder os til at se dig i én af vores afdelinger, hvor vi sammen kan producere det perfekte jakkesæt til lige netop dig.

Book tid her

Opmåling & bestilling

Danmarks bedste priser: Jakkesæt fra kun DKK 2.999,-

Når du skal have produceret dit skræddersyede jakkesæt hos Sjölin, sørger vi for at foretage en professionel opmåling udført af en kyndig medarbejder i ét vores 6 showrooms i Aarhus, Odense, Aalborg Kolding, København eller Esbjerg. 

Du kan bestille tid til professionel opmåling direkte i vores bookingsystem og vælge den dag, der passer dig bedst. Fordi vi udfører professionel opmåling får du desuden altid tilpasningsgaranti – en garanti der sikrer dig, at dit jakkesæt passer perfekt til dine mål.

Book opmåling

Afhentning & tilpasninger

Kan afhentes inden for 5-7 uger efter opmåling

Så snart dit skræddersyede produkt er klar til afhentning, vil du få besked herom, og kan herefter via vores bookingsystem booke tid til afhentning i ét af vores 6 showrooms i Aalborg, Aarhus, Odense, Kolding, Esbjerg eller  København. 

Ved afhentning foretager vi en sidste fitting, og hvis jakkesættet stik imod alle forventninger ikke skulle sidde præcis som det burde, sørger vi naturligvis for at du kan få jakkesættet tilpasset hos en professionel skrædder. 

Book tid her
Det siger vores
kunder

Kundebilleder

© Sjölin Udvikling: Søgemedier A/S Cookie- og privatlivspolitik